Kültür Sanat 18.04.2019 10:29

İDSO çocuklar için sahnede

İDSO DenizBank "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri" 20 Nisan 2019 Cumartesi saat 16.00'da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda coşkuyla gerçekleştirilecek.
İDSO çocuklar için sahnede

Ünlü Şef Howard Griffiths yönetimindeki konserde ünlü Tiyatro, Sinema ve Dublaj Sanatçısı Tilbe Saran da Howard Griffiths’in Çocuklar İçin Müzikli Masal “ The Flying Orchestra” eserinde “ Anlatıcı” olarak sahnede olacak. Özetle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri’nde Howard Griffiths’in Çocuklar İçin Müzikli Masal “ The Flying Orchestra” adlı eğlenceli eseri icra edilecek.

İDSO Müdürü & Program Koordinatörü Bülent Evcil; “T.C Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konserimize küçük, büyük tüm sanatseverleri davet ediyoruz. Dinleyicileri eğlenceli ve masalsı bir müzik yolculuğuna çıkaracak bu konserde çocuklarla sizlerin de çok seveceğine inandığımız bir program hazırladık. Ünlü Tiyatro , Sinema ve Dublaj Sanatçısı Tilbe Saran da “ Anlatıcı” olarak bizlerle birlikte olacak. 20 Nisan 2019 Cumartesi saat 16.00’da Bayram coşkusunu klasik müziğin şemsiyesi altında hep birlikte yaşayalım” diyor.