Halkbank web
Ekonomi 19.04.2019 12:40

İK'NIN YILDIZI 5. KEZ TAB GIDA

Türkiye'de hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda, çalışanlarına ve adaylarına verdiği değerle, Secret CV tarafından 5'inci kez 'İK'nın Yıldızı' seçildi.
İK'NIN YILDIZI 5. KEZ TAB GIDA

Türkiye’de hızlı servis restoran sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle, Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® ile 4 global ve Usta Dönerci®, Usta Pideci® ve Döner Stop® ile 3 ulusal markasıyla faaliyet gösteren sektör lideri TAB Gıda, sektöre yeni bir bakış açısı getirerek bir işveren markası haline geldi.

2014 yılından bu yana düzenlenen, Türkiye’nin en prestijli HR organizasyonlarından “Secretcv.com HR Summit 2019” kapsamında düzenlenen “İK’nın Yıldızları Ödül Töreni’nde” 5. Kez ödüle layık görülen TAB Gıda, ‘işveren markası’ olduğunu bir kez daha kanıtladı. İnsan kaynakları alanında gerçekleştirdiği başarılı faaliyetleri ile güçlü kurum yapısı sayesinde yıllardır istikrarlı bir şekilde “İK’nın Yıldızları” ödülüne layık görüldüklerini ifade eden TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok, “İnsan kaynaklarında verimlilik bizimki gibi turnover’ı yüksek sektörler için maksimum önem taşıyor. Yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlayabilmek için önce çalışanlarımızın gereksinimlerini göz önünde bulundurmamız gerektiğinin farkındayız. Çeyrek asırdır biriktirdiğimiz çok sayıda başarı hikâyesi var.

TAB Gıda olarak bu işi yapmak isteyen, heyecanlı,girişken, potansiyeli yüksek gençlerimizi işe almayı tercih ediyoruz. Tüm restoran müdürlerimiz işe, ya yönetici adayı ya ekip üyesi olarak başlamıştır. Bizi TAB Gıda olarak ‘iyi bir işveren markası’ haline getiren nedenlerin başında da bu güçlü ve samimi İK politikasının olduğunu düşünüyorum. Secret CV’nin 2015 yılından bu yana istikrarla TAB Gıda’yı İK’nın Yıldızı olarak seçmesi bizim için çok değerli’’ açıklamasında bulundu.

TAB Gıda hakkında:

ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye'de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby's®'i bünyesine katmış, 2013 yılında kendi markası olan Usta Dönerci®’yi, 2019 yılında da yine kendi markası olan Usta Pideci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s®, 130’dan fazla Usta Dönerci®, 5 Döner Stop® ve 3 Usta Pideci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.