Vakıf Katılım web
Tiyatro 24.10.2020 07:25

'İlelebet… Bir Atatürk Hikayesi' izleyiciyle buluşuyor

Hilmi Zafer Şahin'in yazdığı, Arda Aydın'ın yönetip oynadığı, "İlelebet… Bir Atatürk Hikayesi", 29 Ekim 2020 Perşembe akşamı saat 20.30'da Akatlar Kültür Merkezi'nde, izleyicileriyle buluşuyor.
'İlelebet… Bir Atatürk Hikayesi' izleyiciyle buluşuyor

Geçen yıl Ekim, Kasım aylarında Almanya’da Stuttgart, Kanada’da Montreal ve Toronto’da sahnelenerek büyük ses getiren “İlelebet… Bir Atatürk Hikayesi” tiyatro oyunu olarak sahnelenmeye devam ediyor. Hilmi Zafer Şahin’in yazdığı, Arda Aydın’ın yönetip oynadığı, İlelebet… Bir Atatürk Hikayesi, 29 Ekim 2020 Perşembe akşamı saat 20.30’da Beşiktaş Belediyesi’nin davetlisi olarak Akatlar Kültür Merkezi’nde, izleyicileriyle buluşuyor. 

Biraderler Yapım’ın başarılı prodüksiyonlarından ‘İlelebet’in kostüm tasarımını, tasarımı kıyafet mimarlığı olarak tanımlayan, özgün işçilikle zamansız kıyafetler yaratan ve Paris Moda Haftası’nda her yıl defileler düzenleyen yegane Türk Modacı Arzu Kaprol üstlendi. Sahne tasarımı Serna Arıcılar, ışık tasarımı Murat Selçuk’a ait oyunun müzikleri ise başarılı besteci Orçun Tekelioğlu’na ait.