Magazin 20.09.2018 11:59

"İnsanlar Beni Kalıba Sokmak İstiyor"

Şeyma Subaşı, Bebek'te yeni açtığı Healthyish adlı mekanının son kontrollerini yaparak yakın dostlarını ağırladı.
"İnsanlar Beni Kalıba Sokmak İstiyor"

Mekana gelenler arasında Acun Ilıcalı ile çiftin küçük kızları Melisa da vardı. Küçük Melisa kimi zaman dolaştırmaya çıktığı küçük köpeğiyle ilgi odağı olurken, henüz açılış yapmadıklarını ve kontrollere devam ettiklerini söyleyen Subaşı “Heyecanlıyım ama bir yandan da yorgunum. Her yere yetişmek için on tane falan Şeyma gerekiyor. Yerimde duramıyorum. Evde televizyon karşısında oturduğumda bile sıkılıyorum. Hemen müzik açıp dans ediyorum” diye konuştu.

Sosyal medya yaptığı paylaşımlarıyla zaman zaman tartışma yaratan Subaşı geçen günlerde dördüncü kez katıldığı dünyaca ünlü festival Burning Man’in çok güzel geçtiğini ve adeta büyülendiğini ifade etti. Subaşı, “Beni eleştirenler çok ben de eleştiriye her zaman açığım. Bazıları beni kendi istedikleri kalıba sokmak istiyorlar. Gereksiz yerlerde bile gülümseyen bir insanım böyle olduğum için ilgiyi çekiyorum. Ben sosyal medyada gerçeği yansıtıyorum. İnsanların benim sosyal medya hesabıma baktığında eğlendiğini düşünüyorum. Mağdur bile olsam paylaşmayı seviyorum” şeklinde konuştu.

Şeyma Subaşı ayrıca sosyal medyadan çok yardım mesajı aldığını anlatıp "Yoldan geçen bir insana bile yardım ediyorum ama söylemek istemiyorum. Sosyal medyada iyilik yapmanın gösteriş haline gelmesini istiyorum ve bunun için çalışmalar yapıyorum" ifadesini kullandı.