Emlak 18.03.2019 15:55

İnsay Yapı, 13. Gayrimenkul Fuarı'nda Yerini Alacak

İnsay Yapı 'Ondörtüç Pendik' projesini 13. Gayrimenkul Fuarı'nda tanıtacak. Yerli ve yabancı yatırımcıların beğenisine sunulacak olan projeden daire alanlar ise evlerine ve tapularına hemen sahip olacak. 
İnsay Yapı, 13. Gayrimenkul Fuarı'nda Yerini Alacak

Fuarda uygun şartlarda ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı koşullar sunacak olan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, alıcıyla satıcıyı buluşturan bu fuarda yer almayı tercih ettiklerini belirterek 'Ondörtüç Pendik'ten ev almak isteyenlere mümkün olan her türlü kolaylığı sağladıklarını ifade etti. Çulhalık "13. Gayrimenkul Fuarı, yüz yüze görüşmelerin sağlandığı, Dubai, Suudi Arabistan, Katar ve Kuveyt'ten yatırımcıların ziyaret ettiği etkin bir fuar olacak. Bu fuarda projemizi tanıtarak iş bağlantıları kurmak, doğru yatırımcıya ulaşmak gibi hedeflerimiz bulunuyor. 'Ondörtüç Pendik' projemiz tamamlanmış durumda. O nedenle daire satın alanlara hem dairelerini hem de tapularını hemen teslim ediyor olacağız" dedi.

'Ondörtüç Pendik'1+1 daireler peşin 285 bin TL'den, 2+1 daireler peşin 378 bin TL'den ve 3+1 daireler de peşin 547 bin 992 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca proje,daire almak isteyenlerin karşısına 'yüzde 20 indirim ve 5 ay taksit imkânı' ya da 'yüzde 20 indirime ek yüzde 10 indirim ve peşin/kredili ödeme imkânı' gibi alternatiflerle çıkıyor.