Magazin 09.04.2020 00:30

İnstangram'dan canlı yayınla tiyatro sahneleyecekler

Cemal Hünal ile Onur Şenay üç sezon kapalı gişe oynadıkları "Patron" adlı tiyatro oyununu Cuma, Cumartesi ve Pazar gecesi üç bölüm halinde Kats Sahne'nin İnstagram hesabından canlı olarak oynayacaklar.
İnstangram'dan canlı yayınla tiyatro sahneleyecekler

Covit salgını nedeniyle “Evde Kal” a destek vermek amacını taşıyan iki sanatçı oyunu güncelleyerek “PATRON Covid 19 Güncel”  adıyla kendi evlerinden canlı yayınla sahneleyecekler.

Oyuncu Cemal Hünal ve Onur Şenay evde yaşama destek olmak için Gayrettepe KATS Sahne’de son üç sezondur kapalı gişe oynayan fenomen oyun “PATRON”u sosyal medyada canlı oynamaya hazırlanıyor. Cemal Hünal ve Onur Şenay büyük beğeni ile izlenen oyunlarını güncellediler ve bir kereliğine “PATRON Covid 19 Güncel”  olarak İnstagram’dan canlı oynayacaklar. Kats Sahne’de seksen dakika oynadıkları oyunu üç bölüme ayıran iki sanatçı 10 NisanCuma, 11 Nisan Cumartesi ve 12 Nisan Pazar geceleri saat 21.00 de İnstagram’da KATS Sahne’nin resmi hesabından seyirci karşısına çıkacaklar. İlk kez sosyal medyadan canlı olarak tiyatro oyununu kendi evlerinden canlı yayınla sahnelemeye hazırlanan ikili “Bu zor günlerde evde kalanlara tiyatro ile biraz moral ve farklı bir ortam sunmayı hedefledik. Oyunu tiyatro sahnesinde gibi canlı oynayacağız herkesi evde tiyatroya bekliyoruz” dediler.

Kara komedi dalında sahnelenen ve sezonda tiyatro severlerin beğeni ile izledikleri “PATRON Covid 19 Güncel” oyununda “Sadık” karakterini Cemal Hünal, “Okan” karakteri ise Onur Şenay canlandırıyor. Çocukluk arkadaşı olan iki kafadar Sadık ve Okan birlikte “Patron” adı verdikleri bir mafya lideri için çalışmaktadırlar. Patron'un ölüm talimatı verdiği birini öldürürler, fakat yanlış kişiyi öldürdüklerini fark ederler. Patron’un gazabından çok korkan iki kafadar, Patron’a gidip durumu kendi ağızlarından anlatmak isterler.ARSLAN GÜVEN