Vakıf Katılım web
Gayrimenkul 03.06.2022 07:00

INVESTVADİ SATIŞA SUNULDU!

Sarıyer Ayazağa'da inşa edilen Investvadi, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansmanın ardından satışa sunuldu.
INVESTVADİ SATIŞA SUNULDU!

Sarıyer Ayazağa'da inşa edilen Investvadi, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanın ardından satışa sunuldu.

• Yıldıray Gökkaya

Invest İnşaat'ın beklenen projesi Investvadi, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanın ardından satışa sunuldu. Sarıyer Ayazağa'da inşa edilen Investvadi karma proje olarak hayata geçiriliyor. Projede konutlar, villalar, ticari üniteler ve rezidans daireler yer alıyor. Bölgedeki üçüncü projesini satışa sunan Invest İnşaat projeyi 23 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediyor. Toplam 444 bağımsız birimden oluşan projenin yatay düzlemde yer alan konut bloklarında 210 konut, 7 villa, alışveriş caddesi içinde25dükkan ve 202 daireli rezidans bloku yer alıyor.

Projede 1+1’den 5+1’e kadar konut seçeneği yer alıyor. Investvadi’de dairelerin büyüklüğü 73 metrekare ile 486 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Geniş bahçe kullanıma sahip 7 villanın yer aldığı projede ayrıca 5 yıldızlı otel işletmesi konseptiyle hizmet verecek 202 daireli bir rezidans bloku yer alıyor.

Investvadi’de konutların metrekare fiyatı lansman dönemine özel olarak 87 bin TL’den başlıyor. Sanayi alanı dönüşümü olarak %1 KDV avantajına sahip Investvadi’de anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi kullanılabiliyor. Projenin 18 ayda tamamlanması planlanıyor.

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar; “Bugün, ‘Vadi’ olarak adlandırdığımız Ayazağa bölgesi İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri haline geldi. Ortak girişimle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul, hemen devamında geliştirdiğimiz Vadikoru ve yine aynı bölgede inşasına başladığımız Investvadi ile bölgenin tüm niteliği değişti. Bölgenin en değerli noktasında konumlandırdığımız Investvadi’yi2.3 milyar TL yatırımla geliştiriyoruz. İnşa çalışmalarına başladığımız projenin sözleşmesinde 24 ayda teslim etmeyi taahhüt ediyoruz ancak 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedeflemekteyiz. Bugüne dek tüm projelerimizde olduğu gibi Investvadi projemizi de söz verdiğimiz tarihten önce teslim etmeyi amaçlıyoruz. Lansman dönemine özel olarak konutların metrekare satış fiyatını 87 bin TL’den başlattık. Önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatları güncelleyerek satışları tamamlamayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz 10 yıl içinde İstanbul’un farklı noktalarında 2.5 milyon metrekare inşaat alanını tamamladık. Sarıyer – Ayazağa aksında yer alan Vadi bölgesi bizler için son derece kıymetli. Önümüzdeki döneme ilişkin yatırımlarımızın bir bölümünü de bu bölge çevresinde geliştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.