Vakıf Katılım web
Ekonomi 01.07.2016 15:27

İstanbul'da Efsane İndirim günü yarın

İstanbul Shopping Fest (İSF) Genel Müdürü Hicran Özbük İSF döneminde yüzde 70'e varan indirimlerin görüleceğini belirterek "Yarın Mall of İstanbul'da düzenlenecek 'Efsane İndirim' gününde özellikle…
İstanbul'da Efsane İndirim günü yarın

İstanbul Shopping Fest (İSF) Genel Müdürü Hicran Özbük İSF döneminde yüzde 70'e varan indirimlerin görüleceğini belirterek "Yarın Mall of İstanbul'da düzenlenecek 'Efsane İndirim' gününde özellikle saat 21.00'den sonra aşağı inen efsane fiyatlar görülecek." dedi.

YENİBİRLİK - Özbük bugün başlayan İstanbul Shopping Fest'in 11 AVM'de yoğunlaştığını ve bu AVM'lerde dünya markalarını da içeren yüzde 70'e varan indirimler olacağını söyledi. Özbük, alışveriş yapanların araç kazanma fırsatı da yakalayacağını, ayrıca her AVM'nin kendine has sürprizleri olacağını bildirdi. Turizmde kayıplar yaşansa da Rusya ile ilişkilerin iyileşmesinin çok sevindirici bir haber olduğunu, bu nedenle İSF'ye daha umutlu başladıklarını ifade eden Özbük, İSF'nin yurt dışı tanıtımını Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla yürüttüklerini, 38 ülkede tanıtım yapıldığını, hala da yapılmaya devam ettiğini kaydetti. Yurt dışı tanıtımında MENA bölgesine (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) yoğunlaştıklarını belirten Özbük, "Ama tabi ki Malezya'dan Çin'e kadar uzanan bir tanıtım programımız da oldu." dedi.