Magazin 20.05.2019 00:30 Güncelleme: 20.05.2019 08:19

İSTMARİNA'DA RAFET EL ROMAN RÜZGARI ESTİ

Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, Türk pop müziğinin romantik sesi Rafet El Roman'ı ağırladı.
İSTMARİNA'DA RAFET EL ROMAN RÜZGARI ESTİ

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran ünlü sanatçı Rafet El Roman, hafta sonu İstMarina AVM'de verdiği konser ile kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Alanı tam kapasite dolduran yüzlerce müziksever keyif dolu konserde müzik ziyafeti yaşadılar.

Birbirinden duygu yüklü şarkılarıyla iz bırakan bir performansa imza atan El Roman, 7’den 70’e her yaş grubundan seyircinin olduğu konserde salonu dolduran yüzlerce kişiyi bir kez daha sesine ve kendisine hayran bıraktı.

‘Seni Seviyorum', 'Özledim', 'Ömrümün sahibi', 'Yalancı Şahidim', 'Kalbine Sürgün' gibi en sevilen şarkılarını İstMarina AVM izleyicileri ile hep bir ağızdan söyleyen El Roman, 1 saate yakın sahnede kalarak şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere duygu dolu anlar yaşattı.

“EV ALMADIĞIM İÇİN PİŞMANIM!”

Konser öncesi soruları yanıtlayan ünlü sanatçı, “Bugün İstMarina AVM’deyiz. Gerçekten müthiş bir ortam ve kalabalık var. Yıllar önce henüz inşaat halindeyken İstMarina’ya yatırım için ev bakmaya gelmiştim. Şu an gördüğümde çok pişmanım, keşke alsaydım dedim. Gerçekten müthiş başarılı bir işletme olmuş. Bugün ise kader bizi İstMarina’nın bu güzel ortamında konser için buluşturdu. İç mekan konserleri bana her zaman daha samimi ve sıcak gelmiştir. Bu yüzden burada olmaktan mutluyum” dedi.

YENİDEN EVLENEBİLİRİM

Çapkınlık ile ilgili gelen sorulara ise, “Ben aşk adamıyım. Çapkınlığında bir ölçüsü vardır. Yeni bir düzen kurduğumda durulacağım. Evliliğe de karşı değilim doğru insanı bulduğumda evlenirim.” diye konuştu.

USTASINI YALNIZ BIRAKMADI

Rafet El Roman’ın destek verdiği güzel şarkıcı Meltem Anastasia, İstMarina Avm’de ustasını yalnız bırakmayarak sahne açılışını kendisi yaptı. ‘Biliyorum Sensin O’ şarkısıyla sahneye çıkan genç şarkıcı izleyicilerden tam not aldı. Güzelliği ve giydiği kıyafeti ile de göz dolduran Meltem Anastasia daha sonra Rafet El Roman’ ı sahneye davet ederek mikrofonu ustasına bıraktı.