Spor 22.09.2018 19:42

"İvme Kazanan Bir Milli Takımımız Var"

Korumalı futbol branşının bağlı olduğu Türkiye Ragbi Federasyonu'nun Başkanı Murat Pazan, Milli Takım'ın yükselişte olduğunu belirtti.
"İvme Kazanan Bir Milli Takımımız Var"

Bertan ERMAN

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, Korumalı Futbol Milli Takımı'nın, Rusya ile 13-13 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'taki hain terör saldırısında hayatını kaybeden korumalı futbol oyuncusu Yasin Görkem Yazıcı adına bu karşılaşmanın oynanıldığını söyleyen Murat Pazan, ilk olarak Rusya'da oynanılması istenen karşılaşmanın, yapılan görüşmeler sonrasında Türkiye'de gerçekleştirildiğini belirtti. 

Milli Takım'ın gidişinden de memnun olan Pazan, "Milli Takımımız güzel bir kamp sezonu geçirdi. Yalova’da uzun süreli bir kamp sezonunun ardından maça hazırlandılar. Berabere biten bir maç var. Gayet güzel, yükselişte, ivme kazanan bir Milli Takımımız var. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzde bir İspanya maçımız var. Gönül ister ki, aynı performansı sergileyerek galibiyetle sahadan ayrılmak." ifadelerini kullandı.