Magazin 15.02.2020 00:30 Güncelleme: 14.02.2020 20:58

İzleyen herkesi gülme krizine soktular

Eser Yenenler Show, önceki akşam Tv8 ekranlarında eğlenceli konu ve konukları ile sevenleriyle buluştu. Programın geçtiğimiz akşam yayınlan bölümünün konukları Tuba Ünsal, Göksel ve Ali Biçim, Mesut Can Tomay'dı.
İzleyen herkesi gülme krizine soktular

Üç Defa Evlilik Yaptım

Programın ilk bölümünde konuk olan Tuba Ünsal, samimi ve içten sohbetiyle stüdyoda ki izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. Son günlerde sosyal medyada çokça konuşulan, vinçle evlilik teklifinin EYS'de izletilmesi üzerine Ünsal, " bu videoyu izlerken düşündüm de, 3 defa evlilik yaptım hiç böyle evlilik teklifi almadı. " açıklaması herkesi güldürdü. Açıklamalarına devam eden Ünsal, " içlerinde çok romantik olanları vardı elbet ama, kimse de vinçle evlilik teklifi yapmadı. " dedi.

İkinci bölümde konuk olan Göksel, her zamanki samimi açıklamarı ve yeni şarkısı 'Ben Fena Aşığım" ile izleyenlerle buluştu. Özellikle EYS'nin klasikleşen Linç@ köşesinde kahkahaların havalarda uçuştuğu bölümde, Göksel, programda yeni şarkısıyla izleyenlere mini bir de konser verdi.

Son zamanlarda özellikle Youtube üzerinden çektikleri videolarla bir anda geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ali Biçim ve Mesut Can Tomay ikilisi, programın son bölümünde adeta izleyen herkesi gülme krizine soktu.