Spor 15.01.2019 15:55 Güncelleme: 15.01.2019 17:16

JaVale McGee'nin Kardeşi Adana'da

NBA'de Los Angeles Lakers forması giyen JaVale McGee'nin kardeşi Imani McGee Stafford, Gündoğdu Adana Basketbol'a transfer oldu.
JaVale McGee'nin Kardeşi Adana'da

Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü, 2.01 boyundaki pivot Imani Mcgee-Stafford'u transfer etti.

Başkan Mehmet Işıkay, McGee-Stafford’un takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ederek, “WNBA’da Atlanta Dream forması giyen çok yetenekli ve kariyerli bir oyuncu. Takımımıza büyük güç katacaktır. Imani Mcgee-Stafford, genç oyuncularımıza da yol gösterecek çok karakterli bir sporcu ve onun gibi güçlü bir ismi transfer ettiğimiz için mutlu olduğumuzu söylemek istiyorum” dedi.

Işıkay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü olarak Süper Lig'deki ilk yılımızda mütevazı bütçemiz ve kadromuz ile önemli başarıya imza atıyoruz. Takımımızda çok yetenekli genç oyunculara sahibiz. Önümüzdeki sezon çok daha güçlü ve farklı bir takım olacağız. Amacımız Adana’daki kız çocuklarımızın basketbol oynaması ve bu sporu yaparken önlerini açacak onlara şans verecek bir kulüp olmak. Adanalı basketbolseverler her geçen gün maçlarımıza daha fazla ilgi gösteriyorlar. Kent protokolümüzün yanı sıra anneler çocuklarını alıp maça gelmeye başladı. Bu destekler bizler için çok önemli.”

ANNESİ VE AĞABEYİ DE BASKETBOLCU

Imani McGee-Stafford, basketbolcu bir aileden geliyor. Annesi Pam McGee, WNBA'in ilk yıllarında forma giymiş bir isim. Anne McGee, 1997 yılında Sacramento Monarchs ve 1998 yılında Los Angeles Sparks'ta forma giymişti. McGee-Stafford'ın abisi JaVale McGee ise, NBA'de 10. sezonunu geçiriyor. Daha önce Washington Wizards, Denver Nuggetts, Dallas Mavericks ve Philadelphia 76ers'ta oynayan JaVale McGee, geçtiğimiz 2 sezon Golden State Warriors ile şampiyonluk yaşadı. McGee, bu sezon LeBron James'in de yer aldığı Los Angeles Lakers için mücadele ediyor.