Spor 19.09.2018 02:33 Güncelleme: 19.09.2018 02:48

Jordan'dan Büyük Yardım

Tüm zamanların en büyük basketbolcusu olarak gösterilen Michael Jordan, Florence Kasırgası afetzedelerine büyük bir yardımda bulundu.
Jordan'dan Büyük Yardım

Sporculuk kariyerinde sayısız başarılara imza atan ve günümüzde Charlotte Hornets'ın sahibi olan efsane basketbolcu Michael Jordan, memleketi Kuzey Carolina ve dolaylarında can ve mal kayıplarına neden olan Florence Kasırgası afetzedelerine büyük bir bağışta bulundu. ABD basınında yer alan haberlere göre, Jordan'ın afetzedeler için 2 milyon dolar bağışta bulunduğu belirtiliyor. 

Majesteleri, geçtiğimiz günlerde, "Memleketim Kuzey Carolina ve çever bölgelerinde, Florence Kasırgası'nın vermiş olduğu tahribatı görmek, benim için gerçekten yıkıcı bir durum. Kurtarma çabaları zor olacak ve ailelerin hasarları onarıp yeniden toparlanmaları uzun zaman alacak. NBA ile birlikte, en çok zarar görenler için bir yardım platformu oluşturalım. Lütfen bana, Hornets Organizasyonu'na ve NBA'e katılın ve yardım ve kurtarma çabaları için destek verin. Etkilenen herkese yardım etmek için burada olduğunuzu biliyorum." diyerek üzüntüsünü belirtmiş ve yardım çağrısında bulunmuştu.