Vakıf Katılım web
Magazin 11.10.2019 00:30

KADIN-ERKEK İLİŞKİLERİ MASAYA HİÇ BÖYLE YATIRILMAMIŞTI 

BluTV'den izleyicilerine müjdeli haber geldi. Youtube'da her bölümü 1 milyonu aşkın görüntülenmeyle büyük beğeni toplayan 'Aynen Aynen', artık yepyeni bölümleriyle sadece BluTV'de ekranlara gelecek. 
KADIN-ERKEK İLİŞKİLERİ MASAYA HİÇ BÖYLE YATIRILMAMIŞTI 

Yapımcılığını Games Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ‘Benim Varoş Hikayem’ belgeseliyle ses getiren Yunus Ozan Korkut’un oturduğu ‘Aynen Aynen’, yepyeni hikayesiyle sadece BluTV’de diziseverlerle buluşacak. 

 Kuşağının sevilen oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ile Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan dizi, kadın-erkek ilişkilerine mizahi ve bir o kadar da gerçekçi bir dille anlatarak Emir ve Nil’in eğlenceli serüvenlerini ekranlara getirecek. Dizide Emir ve Nil, hem ilişkide karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında seyircilere kahkaha dolu anlar yaşatacak. 

 Bugüne kadar toplamda 11 milyon görüntülenmeye ulaşan yeni nesil internet dizisi ‘Aynen Aynen’, 17 Ekim’den itibaren yepyeni bölümleriyle her Perşembe günü BluTV’de ekranlara gelecek.