Magazin 27.01.2023 04:56 Güncelleme: 26.01.2023 18:25

'Kadınlara Mahsus' ekibinden anlamlı mesajlar

17 Şubat'ta vizyona girecek "Kadınlara Mahsus" filmi için hazırlanan mini teaser'lar büyük ilgi gördü. Film oyuncularının "kadına yönelik şiddet"e dikkat çektiği videoların ikinci serisi yayınlandı.
'Kadınlara Mahsus' ekibinden anlamlı mesajlar

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu, yapımını Limit Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu ise Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun yazdığı “Kadınlara Mahsus” filmi için hayata geçirilen farkındalık çalışması kapsamında oyuncular ‘kadına yönelik şiddete’ dair anlamlı mesajlar vermişti. Hazırlanan mini teaser’lar sosyal medya üzerinden yayınlanmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

“HAYAT KADINLA BAŞLAR”

O videoların ikinci serisi de önceki gün paylaşıldı. Bu kez “Kadınlara Mahsus” ekibinden Başak Parlak, Merve Çağıran, Nami Esatgil ve Yurdaer Okur kamera karşısına geçerek çok önemli mesajlar verdi. Oyuncular, videolarını kendi sosyal medya hesaplarından da paylaşarak daha çok kişiye ulaşmasını sağladı.

İşte oyuncuların mesajları:

Başak Parlak: Hayat seni pes edene kadar sınar. Sakın vazgeçme. Sarıl kendine. Sarıl kalbine. Sarıl seni sen yapan her şeye.

Merve Çağıran: Ne kadın korksun erkekten ne de erkek kadından. Çocukken ne güzel oynardık beraber. Ver elini, oynayalım tekrar.

Nami Esatgil: İçimizdeki savaşların sorumlusu kadınlar değil. Unutma, hayat kadınla başlar.

Yurdaer Okur: Sana ruh üflendiğinde bir kadının karnındasın. Ağladığında bir kadının kucağındasın. Âşık olduğunda bir kadının kalbindesin. Onlara “kıymetlim” deyin, kıymetli olduklarını unutmasınlar.

17 ŞUBAT’TA SİNEMALARDA

Oyuncu kadrosunda Melisa Aslı Pamuk, Şebnem Sönmez, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman, Ertan Saban ve Halil İbrahim Yılmaz’ın da yer aldığı “Kadınlara Mahsus”, kişisel dönüşüm kampında bir araya gelen 7 kadının etkileyici öyküsünü beyazperdeye taşıyacak. Film, 17 Şubat Cuma günü “Kadın kadının kurdu değil, yurdudur” sloganıyla vizyona girecek.