Magazin 06.12.2018 02:00 Güncelleme: 05.12.2018 15:01

'Kafalar Karışık'Gala Yaptı

Sosyal medya fenomenleri Fatih Yasin, Bilal Hancı ve Atakan Özyurt'un başrollerini Metin Akpınar, Perihan Savaş, Erkan Can ve Güven Kıraç gibi usta isimlerle paylaştığı aksiyon komedi filmi 'Kafalar Karışık' ın galası önceki akşam Maslak Uniq Hall'de yapıldı.
'Kafalar Karışık'Gala Yaptı

Gençlerin yoğun ilgili gösterdiği film galası yoğunluk nedeniyle bir saat geç başladı.

Kırmızı halı geçişiyle başlayan gala gecesine Funda Arar-Febyo Taşel, Derya Uluğ-Asil Gök, Ece Seçkin-Çağrı Terlemez, Irmak Ünal, Cem Belevi-Zehra Yılmaz, Murat Başaran gibi ünlü isimlerin yanı sıra çok sayıda sosyal medya fenomeni katıldı.

11 Yıl sonra Sinemaya Döndü

Gösterim öncesi kameraların karşısını geçen oyuncular soruları yanıtladı. 11 yıl aradan sonra setlere dönen usta oyuncu Metin Akpınar, “Beni bu film için iki şey ikna etti. 11 sene ara vermişim. Yaş 78 oldu. Yolun sonu gibi. Türkiye’de erkek yaş ortalaması 75.5… Şöyle bir filmde oynayalım, gala yapalım dedim. İkincisi genç sanatçı arkadaşlarımın benimle birlikte olmak istedikleri iletildi. Kırmam imkansızdı. Seve seve beraber olduk ” şeklinde konuştu. Film afişinde usta oyuncuların arda planda bırakılmasıyla  ilgili yapılan eleştirileri yorumlayan Akpınar, “Hiç önemli değil. Burada önemli olan kamuya yapılan yatırımdır. Doğru yatırım yapmışsanız ne yazılırsa yazılsın önemli değil.” dedi. Sosyal medyayı takip etmediğini ifade eden Erkan Can ise, “Amacımız bunu öğrenmek, bu çocukları sosyal medyayı iyi tanımak.” diye konuştu.

“Küfürsüz Filmde Çekilebiliyormuş”

Perihan Savaş, “Çok güzel, sıcak bir aile filmi çektik. Küfürsüz, düzgün bir komedi filmi de çekilebiliyormuş. Gençlerle olmak çok güzeldi. Uzun bir aradan sonra Metin ağabey ile bir arada olmak benim için ayrıca bir onurdu.” şeklinde konuştu.

“İki Nesli Buluşturduk”

Filmin yönetmeni Yücel Yolcu, farklı bir tarzda film çektiklerini belirterek “Sosyal medyanın ünlüleriyle ustaları bir arada çalıştı. Bildiğimiz bir oyun tarzı var. Bir de Kafalar’ın kendi bir tarzı var. İkisi arasında bir bütünlük yarattık. İki nesli buluşturduk.

Filmin başrol oyuncularından sosyal medya fenomeni Atakan Özyurt, “Ustalarla çalıştığımız için biz Kafalar olarak çok mutluyuz. Herkes çok şaşkın. Umarım hakkını yermişizdir.” şeklinde konuştu.

Sorudan Kaçtı

Ceren Hindistan, daha önce isminin aşk dedikodularına karıştığı iş insanı Cengiz Çolak ile birlikte galaya katıldı. Soruları yanıtlayan Hindistan, Mustafa Sandal ile ilgili çıkan aşk haberlerinin sorulması üzerine “Özele girmiyorum” diyerek oradan uzaklaştı.

Oyuncu Oldular

Şarkıcı arkadaşlar Ece Seçkin ve Derya Uluğ, geceye birlikte katıldı. Seçkin’e eşi Çağrı Terlemez eşlik ederken Uluğ’a sevgilisi Asil Gök eşlik etti. Filme konuk oyuncu olarak rol aldıklarını belirten Ece Seçkin, “Bizim için değişik bir macera oldu. İlk kez kendimizi seyredeceğiz. Filmde bir jenerik müziğini birlikte söyledik” dedi.