Magazin 27.09.2022 05:00

'KALP ESTETİĞİ' OYUNCULARI OKUMA PROVASI İÇİN BİR ARADA

Yılı İddialı komedi Filmi 'Kalp Estetiği' filminin okuma provasında oyuncular bir araya geldi kahkahalar havada uçuştu.
'KALP ESTETİĞİ' OYUNCULARI OKUMA PROVASI İÇİN BİR ARADA

Yılı İddialı komedi Filmi ‘Kalp Estetiği’ filminin okuma provasında oyuncular bir araya geldi kahkahalar havada uçuştu.

Menajer oyuncu ilişkisini yakışıklı olmayan bir yetenekli oyuncunun yaşadığı zorlukları esprili bir dille anlatan ‘Kalp Estetiği’ sinema filminin oyuncuları Levent’de okuma provaları için bir araya geldi.

Yapımı CMPFİLM-11KFİLM VE 10 YAPIM’IN ORTAK OLAAK ÜSTLENDİĞİ yapımcılığını olarak Alper Babayağmur’un üstlendiği yönetmen koltuğunda Haydar ‘Işık’ın oturduğu başrollerinde Müge Boz, Evliya, Aykan, Ersin Korkut’un paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Hakan Bilgin,Ayberk Yılmaz, Asel Erensoy, Bahtiyar Engin, Bora Sivri gibi kuvvetli isimler yer alıyor.

Ekim ayının başında sete çıkacak olan film için bir araya gelen oyuncular yaklaşık iki saat süren okuma provalarında gülmekten zaman zaman durmak zorunda kaldılar. Prova sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncular daha sonra filmin sponsorlarından olan Düzce Belediyesi Belediye Başkanı Faruk Özlü ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

KONU:

Çılgın menajer Tufan, tek oyuncusu Timuçin’i ünlü yapmak için her yolu denemektedir. Timuçin, yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen yeterince yakışıklı olmadığından bir türlü istediği önemli rolleri alamaz. 

Tufan’ın ilginç ve hileli tanıtım fikirleri yüzünden Timuçin’in başına gelmeyen kalmaz. Tufan’ın kural tanımazlığı, üst üste gelen şansızlıklar ve medya dünyasının acımasızlığı Timuçin’i iyice hırpalamıştır. Çirkinliğinden dolayı bir türlü başarılı olamayan Timuçin’in yolları, dış görünüşe çok önem veren güzel plastik cerrah Elvan ile kesişir. Öfke ve nefretle başlayan ilişkileri kısa sürede, dostluğa dönüşür. Elvan, Tufan ve Timuçin arasındaki dostluktan ve birbirlerine olan inançlarından çok etkilenir.

Elvan, bu sefer estetiği kalplere yapacaktır.

Yetenekli ve çirkin bir oyuncu… Kural tanımayan çılgın bir menajer… Dünyaca ünlü bir plastik cerrah…  Komik bir yol kesişmesiyle buluşuyor…

Ekranların büyülü dünyasını ve parlayan yıldızların başından geçenleri anlatan kahkaha dolu bir yolculuk; Kalp Estetiği!

KÜNYE

Yapımcı

Alper Babayağmur

Yönetmen

Haydar IŞIK

Ortak Yapımcılar

Alper BABAYAĞMUR – Haydar IŞIK – Mehmet Şah ALTAY - Eren AKPINAR - Asel ERENSOY

Senaryo

Şeyda DELİBAŞI