Emlak 18.03.2019 15:58

Kalyon Holding, 45. Yılını Kutluyor

Kalyon Holding'in inşaat, enerji, gayrimenkul yatırım ve havacılık sektöründeki kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin akademik yönetimi 'Ortak Aklımızla Geleceğe' çalıştayı için Antalya'da bir araya geldiler.
Kalyon Holding, 45. Yılını Kutluyor

Kalyon Holding’in inşaat, enerji,  gayrimenkul  yatırım ve havacılık sektöründeki kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin akademik yönetimi ‘Ortak Aklımızla Geleceğe’ çalıştayı için Antalya’da bir araya geldiler.

“Teknolojiye her zamankinden daha fazla yatırım yapacağız”

9 Mart sabahı çalışmaları, Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ve  Kalyon Holding İcra Kurulu Üyeleri  ile  Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen’in konuşmalarıyla başladı. 45 yılda birçok başarıya imza attıklarını, yeni yatırımlarda ise teknolojiye her zamankinden daha fazla yatırım yapacaklarını ifade eden Cemal Kalyoncu, sosyal sorumluluk alanında en büyük icraatları olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası düzeyde büyük bir başarı örneği olmaya devam edeceğini belirtti.

“Prensiplerimizden asla taviz vermedik…”

Söz konusu toplantıların ardından düzenlenen gala yemeğinde duygusal bir konuşma yapan Cemal Kalyoncu, Kalyon’u kurarak bugünlere gelmesinde büyük emeği olan rahmetli ağabeyi Hasan Kalyoncu’yu andı ve şirket olarak kuruldukları günden bu yana dürüst olmak ve iyi iş ilişkileri kurmak, işi zamanında yapmak, kaliteli iş yapmak gibi 3 ana prensibi benimsediklerini ve yıllar içerisinde bu prensiplerden asla taviz vermediklerini, bu sayede büyük başarılara imza attıklarını ifade etti. Bundan sonraki dönemde de kurum olarak akıllı binalar, akıllı altyapılar ve şehirler, yapay zeka ve nesnelerin interneti ile hız çağına gireceklerini söyledi.