Magazin 22.01.2018 15:42

Kamil Çetin başarısını kutluyor

​Başarılı Yönetmen Kamil Çetin Enes Batur Hayal mi Gerçek Mi? Filmi ile Başarısını Kutluyor.
Kamil Çetin başarısını kutluyor

Türk sinemasında çektiği başarılı filmlerle adından söz ettiren Kamil Çetin, zaferden zafere koşuyor. Hafta sonu vizyona giren ve kapalı gişe oynayan Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filmine ek seanslar konulduğunu söyleyen Çetin, Türk sineması hakkında da değerlendirme yaptı.

Sinema bir eğlence aracı sosyal mesaj aranmamalı

Bu sezon 3 ayrı film çeken ve başarılarını gişe rakamlarıyla gösteren usta yönetmen, sinema dışında birçok da reklam filmine imzasını attı. Youtube kanalı üzerinden 5 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Enes Batur'un başrolünü üstlendiği, zengin kadrosunda Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci, Ceyhun Yılmaz, Kerem Fırtına'nın yanı sıra birçok Youtube fenomenlerinin yer aldı "Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?" filminin yönetmen koltuğun da oturan Çetin, Türk sineması için de “Sinema filmi denince birçok eleştirmen sosyal mesajı yok diyerek olumsuz yorum yapıyor. Sinema bir eğlence aracı, filmi eğlenmek için izlenmeli” dedi. Bunun dışından son filmi Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? filminin çok iyi gittiğinden söz eden usta yönetmen, filmin kapalı gişe oynamasından dolayı ek seanslar konulduğundan bahsetti. “Bu filmin senaryosu geldiğinde de bu noktalara geleceğini tahmin ettim hiçbir zaman yanılmam.” dedi.

Kamil Çetin'in başarısı ispat ettiği diğer projeleri ise “Oğlum Bak Git, Çılgın Dershane 3, Çılgın Dershane 4, Ada, Ketenpere gibi başarılı yapımlar.