Magazin 25.02.2020 10:19 Güncelleme: 25.02.2020 10:23

Ünlü ismler çocuklar İçin bir araya geldi

Kansersiz Yaşam Derneği'nin her yıl düzenlediği geleneksel "Gülümse Sen Şenliği" bu sene 23 Şubat Pazar günü Radisson Blu Hotel'de gerçekleştirildi. Şenliğe katılan Sarp Akkaya, Kaya Akkaya, Ziynet Sali, Açelya Elmas, Acun Ilıcalı ve Ertem –Gülşen Şener kanser hastası çocuklarla bir araya geldi.
Ünlü ismler çocuklar İçin bir araya geldi

Hastane, tedavi ve ev üçgeninde geçen zorlu koşullara rağmen yorulmadan ve umutlarını yitirmeden günlerini geçiren kanser hastası çocuklar için düzenlenen özel şenlikte, Ziynet Sali çocuklara şarkılar söyledi. Sarp Akkaya, Kaya Akkaya, Açelya Elmas, Acun Ilıcalı ve Ertem –Gülşen Şener çifti  çocuklar için düzenlenen oyun aktivitelerine katıldı. Çocuklarla tek tek hatıra fotoğrafları çektiren ünlü isimler onlara keyifli bir gün armağan etti.

Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz, Onursal Başkanı Yavuz Kocaömer şenliğe katılan sanatçılara, kanser tedavisi gören çocuklara verdikleri destek ve moral için teşekkürlerini iletti.

 “Gülümsemek, iki insan arasındaki en kısa mesafedir” sözüyle yola çıkan Kansersiz Yaşam Derneği’nin “Gülümse Sen Şenliği”nde minik kalpler;

yaratıcı drama, zumba, yoga, karaoke, sihirbaz, yüz boyama, rtim, masal, resim ve takı atölyesi gibi birçok etkinlikle doyasıya eğlendi.ŞAFAK GÜVEN