Vakıf Katılım web
Spor 02.11.2018 17:12

Kaplanlar A. Alanyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında deplasmanda A. Alanyaspor ile karşılaşacak olan E. Yeni Malatyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Kaplanlar A. Alanyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray’ı sahasında 2-0’lık skorla mağlup eden ve 15 puanla 8. sıraya yerleşen Evkur Yeni Malatyaspor, 11. hafta maçında, 4 Kasım Pazar günü saat 16.00’da, Aytemiz Alanyaspor'un konuğu olacak.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda, sahasında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Kırklarelispor’u 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükselen Kaplanlar, gözünü lige çevirdi. Galatasaray maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Arturo Mina takıma yeniden dönerken, ameliyatı sonrası tedavisi süren Ömer Şişmanoğlu ile sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Sincere Seth, Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Erol Bulut, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin anlam kazanabilmesi için Aytemiz Alanyaspor deplasmanından da 3 puanla dönmek istediklerini ifade etti.

Evkur Yeni Malatyaspor, Aytemiz Alanyaspor maçının son çalışmasını yarın kendi tesislerinde yaptıktan sonra özel uçakla Alanya’ya gidecek.