Spor 23.10.2018 15:46

Kaplanlar Galatasaray Maçının Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig'de geride kalan 9 haftada aldığı 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 3 de beraberlikle 12 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, 10. haftada sahasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.
Kaplanlar Galatasaray Maçının Hazırlıklarına Başladı

Son haftalardaki kötü gidişattan dolayı morallerin bozuk olduğu Evkur Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, bir toplantı yaparak futbolculara bazı uyarılarda bulundu. Bulut, futbolculara Ankaragücü maçında yapılan hataları anlatarak, bir daha tekrarlanmamasını isterken, son haftalarda kaybedilen puanların telafisi adına da Galatasaray maçının kendileri için bir fırsat olduğunu paylaştı.

Doğu Anadolu ekibinde geçirdiği operasyon sonrası henüz çalışmalara başlayamayan forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu dışında sarı kart cezalısı Arturo Mina da, pazar günü oynanacak Galatasaray müsabakasında forma giyemeyecek.

Kaplanlar'da kart cezalısı Arturo Mina’nın yerine, Galatasaray müsabakasında Murat Akça’nın görev yapacağı, teknik heyetin tecrübeli futbolcuyla görüşüp maça en iyi şekilde hazırlanmasını ilettiği bildirildi.