Vakıf Katılım web
Spor 17.01.2019 16:18

Kara Kartallar'da Hedef Galibiyet

Beşiktaş, Akhisar'dan 3 puanla dönmenin peşinde.
Kara Kartallar'da Hedef Galibiyet

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında 26 puan toplayan ve 7. sırada kalan Beşiktaş, ikinci yarıda puan farkını kapatarak zirveye yürümek istiyor.

Lider Başakşehir’in 9 puan gerisinde kalan Şenol Güneş’in ekibi, kadrosunu Burak Yılmaz ve Isimat-Mirin’le güçlendirdi. İkinci yarının ilk maçında Akhisarspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kara Kartallar, hafta içinde bu mücadelenin hazırlıklarını gerçekleştirdi. Beşiktaş, bugün saat 16.00 uçağıyla önce İzmir’e, buradan da karayoluyla Manisa’ya geçecek.

BURAK YILMAZ İLK 11'DE

Kritik karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Vagner Love, Gökhan Töre, Tolgay Arslan ve Tolga Zengin dışında 1 eksik bulunuyor.

Brezilyalı yıldız Adriano, sarı kart cezası nedeniyle Akhisarspor deplasmanında forma giyemeyecek. Akhisarspor’da ise, sezonu kapatan Mustafa Yumlu dışında eksik bulunmuyor.

Rakibiyle bugüne kadar 13 maçta karşı karşıya gelen Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederken 2 maçta da sahadan puansız ayrıldı. Rakip kaleye 27 gol atan Kara Kartallar, kalesinde ise 17 gol gördü. Beşiktaş’ta yeni transferler Burak Yılmaz ve Isimat-Mirin’in bu maçta ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.