Vakıf Katılım web
Magazin 21.03.2023 04:58

"Karaağaç şarkısıyla hayata döndüm!"

Türk sanat müziğinin güçlü sesi Yılmaz Morgül "Karaağaç" şarkısıyla hayranlarının karşısına çıktı. Sanatçı "annemin vefatından dolayı şarkı bana ilaç gibi geldi" dedi...

Yılmaz Morgül söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan “Karaağaç” adlı şarkı ile hayranlarının karşısına yeniden çıktı. Şarkıyı kendi yorumu ile seslendiren sanatçının tekrar hayat verdiği şarkıyı Sezen Aksu, Levent Yüksel'in 1995 yılında çıkardığı albümü için yapmıştı.

Müzik hayatında seslendirdiği en önemli eserlerinden biri olduğunu söyleyen Yılmaz Morgül, kısa bir süre önce kaybettiği annesinin ardından psikolojik destek almak zorunda kaldığını belirterek “Sezen Aksu imzalı Karaağaç şarkısı vefat eden annemin ardından psikolojik destek aldığım günlerde bana ilaç gibi iyi geldi. Adeta bu şarkıyla iyileştim” dedi.

Karaağaç adlı şarkıyla müzik yolculuğuna devam eden sanatçı şarkıya bir de klip çekti. Yıldan Ergüzel ve Göksel Kamçı’nın düzenlemelerini yaptıkları şarkının klip yönetmenliğini ise Erkan Nas yaptı. Mart ayı içinde piyasaya çıkan şarkı DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverler tarafından dinlenebiliyor.