Magazin 04.04.2018 08:00 Güncelleme: 03.04.2018 23:21

Kardeşlerimizin Yanında Olmaya Geldik !

Otizmli çocukların, ünlü isimlerin fotoğraflarını çekerek oluşturdukları sergi, Otizm Farkındalık Günü'nde geçtiğimiz akşam sanatseverlerle buluştu.
Kardeşlerimizin Yanında Olmaya Geldik !

Otizmli çocukların sanat, televizyon, sinema dünyasından bir çok ünlü ismin fotoğraflarını çekerek oluşturdukları sergi, geçtiğimiz akşam iş , sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin katılımı ile  Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi'nde düzenlenen gece ile tanıtıldı. Gecenin sunuculuğunu Naz Elmas üstlenirken, Mustafa Ceceli, Özlem Yıldız, Yağmur Tanrısevsin, Sadettin Saran, Amine Gülşe gibi ünlü isimler katıldı.

 Haberler Doğru Değil !

 

Organizasyon öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünlü işadamı Sadettin Saran gece ile ilgili “Otizmli kardeşlerimizi çok seviyoruz, biliyorsunuz biz grup olarak senelerdir onlarla beraberiz , seviyoruz onları” dedi. Geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli ile ilgili haklarında çıkan aşk dedikodularına açıklık getiren Saran “Konuşmaya bile gerek yok bence, haberler doğru değil” dedi.  

 Kardeşlerimizi Yanında Olmaya Geldik !

 Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin gece ile ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti” Otizm farkındalık gününde, böyle bir gecenin düzenlenmesi çok güzel olmuş bence . otizmli kardeşlerimizin yanında olmaya geldik ufakta olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana “dedi.

 Otizm farkındalık gününde katılarak desteklerini veren İşadamları ve Ünlü isimlere  

Plaketleri taktim edildi.  Şarkıcı Mustafa Ceceli’ nin sahnede şarkı söylemesi ile gece son buldu.