Magazin 17.02.2020 00:30

KARSU, KONSER ÖNCESİ MERT FIRAT'LA BİRLİKTE DasDas MUTFAK'I ELE GEÇİREREK ANTAKYA LEZZETLERİ HAZIRLADI!

 Sadece Türkiye'de değil, dünyanın dört bir yanındaki en prestijli konser salonlarında sahne alan Karsu, Birlikte Güzel'in katkılarıyla 15 Şubat akşamı ilk kez DasDas'ta müzikseverlerle buluştu. DasDas Sahne'yi dolduran binlerce müziksever, Karsu'nun sahne performansıyla müzikal bir yolculuğa çıktı.
KARSU, KONSER ÖNCESİ MERT FIRAT'LA BİRLİKTE DasDas MUTFAK'I ELE GEÇİREREK ANTAKYA LEZZETLERİ HAZIRLADI!

 

 DasDas, Şubat ayında tiyatro oyunlarıyla birlikte sanatseverlere müzik dolu günler de yaşatıyor. 15 Şubat akşamı mekanı dolduran binlerce müziksever ‘Birlikte Güzel Sunar: Karsu’ konseriyle caz melodileriyle unutulmaz bir akşam yaşadı.

 Yüksek enerjisi ve etkileyici sahne performansıyla ilk kez DasDas Sahne’de dinleyicilerle buluşan Karsu, ‘İtiraf’, ‘Siyah’, ‘İnadına’, ‘Jest Oldu’ ve ‘Bırak Beni Böyle’ gibi en sevilen şarkılarının yanı sıra kendi adını taşıyan yeni albümünden de pek çok parçayı seslendirdi. 2016 yılında Hollanda’nın saygın müzik ödüllerinden Edison Caz Ödülü’nü kazanan genç müzisyen, şarkı sözlerindeki sosyal mesajlarla da müzikseverleri coşturdu.

KARSU VE MERT FIRAT BİR GÜNLÜĞÜNE ŞEF OLDU!

15 Şubat akşamı DasDas’a gelenler sadece müziğe değil, leziz tatlara da doydu. Genç müzisyen, kendisi gibi Antakyalı olan Mert Fırat’la birlikte önlüğünü takıp mutfağa geçerek hazırladığı, firik pilavı, zahter salatası, humus ve kabak tatlısından oluşan Antakya’ya özgü menüsüyle DasDas Mutfak’a gelen misafirleri lezzet şöleni yaşattı.