Magazin 19.01.2022 11:21

KARTEPE KİDSFEST MİNİK MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Yeşil Nesil Atölyeleri'nin düzenlediği Kartepe Kidsfest çocuk etkinlikleri bu sömestr her zamankinden çok daha eğlenceli geçecek!
KARTEPE KİDSFEST MİNİK MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Yeşil Nesil Atölyeleri’nin düzenlediği Kartepe Kidsfest çocuk etkinlikleri bu sömestr her zamankinden çok daha eğlenceli geçecek!

İstanbul’a yakınlığıyla bilinen gözde kayak merkezi Kartepe’de 22 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek olan festival, çocukları masalsı bir yolculuğa çıkaracak. Çocuklara geniş bir eğlence yelpazesi sunan Kidsfest'te, eğitmenler eşliğinde kış atölyeleri, dans yarışması, kardan adam yapma ve kartopu savaşları gibi aktiviteler yer alıyor. Yaratıcılık ve dinamizmi bir arada yaşayacak olan çocuklar, ayrıca kar pekmezi tatlısı yaparak bir şeyleri başarmanın ve öğrenmenin mutluluğunu yaşayacaklar.

RAMİZ DE AİLELERİ COŞTURACAK

Çocuklar özel eğitmenler eşliğinde etkinlikte doyasıya eğlenirken aileler de rap müziğin en popüler isimlerinden Ramiz Bayraktar’ın konseriyle unutulmaz bir güne imza atacaklar. Pop müziğin sevilen ismi İrem Derici 'nin muhteşem enerjisine eşlik etmek isteyenler ise Pazar günü şimdiden yerini ayırsın.