Magazin 23.06.2021 04:11

KAYNANAMIN VASİYETİ ÇOK SEVİLDİ!

Azerbaycanda komedi dalında en çok konser vermiş "Bu Şəhərdə" production bir çok film yapımcılığı ile birlikte yeni bir ilke imza attı.
KAYNANAMIN VASİYETİ ÇOK SEVİLDİ!

Seyircilerinin Türkiyede de yoğun olduğunu ve sürekli yorumlar aldığını fark eden “Bu Şəhərdə” yapımcılığını üstlendiği “Kaynanamın vasiyeti” dizisini Türkçe Dublaj etmeye karar verdi. 7 bölümü yayınlanan dizinin sevilirse tüm bölümleri artık Türkçe de yayını yapılacak. Hatta gelecek dönemde Türkçe dizi ve film çalışmaları da yapılabilir.

Dizinin konusu;

"Kaynanamın vasiyeti" dizisi Azerbaycanda ilk Youtube dizisidir ki, tüm karakterleri sadece iki kişi Rafael Dadaşov ve Coşqun Rəhimov oynuyor. Dizinin konusu: "Mesme" adında kaynana hastalığa yakalanıyor. Mesme varlıklı ve zengin biri. Bu sebeple haberi duyan tüm akrabaları yani, oğlu, gelini, kızı, damadı, kız kardeşi, kardeşinin çocukları, hatta komşuları Mesmeye gözlerini dikmiş durumda. Onun akıbetinin nasıl olacağını ve kime neyi vasiyet edeceğini dört gözle bekliyorlar. Olayların nasıl cereyan edeceğini her hafta "Bu Şəhərdə"nin youtube kanalında yayınlanan "Kaynanamın vasiyeti" dizisini izleyerek haber alabilirsiniz. Herkese iyi seyirler!