Vakıf Katılım web
Magazin 23.05.2022 04:53

KENAN DOĞULU AÇIKHAVA'DA YAZI BAŞLATTI

Kenan Doğulu, geçtiğimiz akşam BKM organizasyonuyla Maximum Uniq Açıkhava'da yazın ilk konserinde müzik şöleni yaşattı.
KENAN DOĞULU AÇIKHAVA'DA YAZI BAŞLATTI

Geçtiğimiz akşam Maximum Uniq Açıkhava’nın heyecan verici atmosferinde sahne alan Kenan Doğulu, geniş repertuarı ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla yaza “merhaba” dedi. 

Konserini “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla başlatan pop müziğin efsane ismi Kenan Doğulu, “Bumaya”, “Vay Be” gibi en sevilen hitlerinin yanı sıra yakın zamanda dinleyiciyle buluşturduğu sezona damga vuran şarkılarından “Hezarfen” ve “Yaramızda Kalsın”ı da seslendirdi. Maximum Uniq Açıkhava’yı dolduran sevenleri, ilk dakikalardan gecenin bitimine kadar Doğulu’nun şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. 

Müzik ve eğlence dolu gecede Kenan Doğulu’ya alanında usta isimlerden oluşan başarılı orkestrası eşlik etti. 

KONUK SANATÇI BADE “FRAGILE” İLE BEĞENİ TOPLADI

Gecenin sürprizi olarak yakın zamanda Doğulu Music tarafından ilk albümünün çıkış teklisi “Fragile”ı dinleyiciyle buluşturan ve kısa sürede dünya listelerine giren Bade, Kenan Doğulu’nun sahnesine konuk oldu. Sahnede “Fragile”ı seslendiren Bade, konseri izlemeye gelen müzikseverlerden tam not aldı.

Kenan Doğulu unutulmaz sahne performansıyla ritmin bir an olsun düşmediği konserin finalinde, müzikseverlerin yoğun isteği üzerine iki kere bis yaparak “Tutamıyorum Zamanı”, “Hezarfen” şarkılarıyla geceyi sonlandırdı. Müziği ve enerjisiyle olduğu kadar şıklığıyla da göz kamaştıran başarılı sanatçı, konserde Mert Yemenicioğlu stil danışmanlığında hazırlanan kıyafetlerle sahne aldı.

ÜNLÜ İSİMLER KENAN DOĞULU’DA BULUŞTU

Maximum Uniq Açıkhava’nın açılış etkinliğinde Kenan Doğulu’yu izlemeye gelenler arasında Yasemin Sakallıoğlu-Burak Yırtar, Onur Buldu-Duygu Buldu, Açelya Topaloğlu, Ece Mumay, Derya Köroğlu- Ayşe Köroğlu, İrem Kahyaoğlu, Ayşe Özyılmazel gibi ünlü isimler vardı.