Magazin 27.04.2018 02:00

"Kenan İmirzalıoğlu Yanlış Tercih"

Usta oyuncu Halil Ergün, önceki akşam aralarında oyuncu arkadaşlarının da olduğu kalabalık bir grupla yemek yerken görüntülendi.
"Kenan İmirzalıoğlu Yanlış Tercih"

Flaşlar patlayınca gazetecileri yananı çağıran Halil Ergün, kendisi hakkında çıkan haberlerden dolayı sitemde bulundu. Yapmış olduğu açıklamaların çarpıtıldığını belirten Ergün, “Sizlere saygı duyuyorum. İşiniz bu çekin ama ağzımdan çıkmayan şeyleri ben söylemişim gibi yazmayın” dedi. 

Son dönemde yapılan tarihi dizilere değinen Halil Ergün, eleştirilerde bulundu. ‘Fatih’ dizisi için Kenan İmirzalıoğlu’nun uygun olmadığını söyleyen Ergün, “Fatih 21 yaşındaydı bizim oğlan 42 yaşında. Bazı ölçüleri doğru koymak lazım. Nasılsa Osmanlı dizisi tutar dememek gerekir” dedi. Şimdiki oyuncuları da eleştiren usta isim, “Bakıyorum da herkes birbirine benziyor. Güzel oğlanlar, güzel kızlar… Herkes aynı bakıyor, aynı bağırıyor, aynı ağlıyor. Böyle oyunculuk olmaz” diye konuştu. İki film projesi olduğunu açıklayan Ergün, yönetmenlik koltuğuna kendisinin oturacağını ifade etti.