Magazin 06.12.2021 04:59 Güncelleme: 05.12.2021 23:37

Kendilerini dinlemeye gelenleri mest ettiler

Başarılı sanatçılar Yonca Lodi ve Serdar Ortaç Ağaoğlu Maslak 1453 içerisinde yer alan Yeni Gazinoda sahne aldılar...
Kendilerini dinlemeye gelenleri mest ettiler

Peşpeşe çıktıkları sahnede kendilerini dinlemeye gelenleri mest eden ikili performansları öncesinde basın mensuplarını kulislerinde ağırlayarak bomba açıklamalarda bulundular.

Kulisinde ağırladığı muhabirlerle tam anlamıyla ''dobra dobra'' bir röportaj gerçekleştiren güzel sanatçı Yonca Lodi, gazinoda sahne almanın kendisi için bambaşka bir deneyim olduğunu dile getirerek; ''20 yılı aşkındır sahnelerdeyim. Repertuvarımda sanat müziği de var, popta, türküde... Belkide bu sebeple çokta fazla yabancılık çekmedim diyebilirim. Yine heyecanlı değilim dersem yalan söylemiş olurum.'' dedi.

DEKOLTE PSİKOLOJİK BİR VAKA SÖZÜ BİRAZ FAZLA OLMUŞ

Muhabirlerin; ''Kıyafet tercihlerinizi neye göre yapıyorsunuz? Bazı meslektaşlarınızın dekolte giymek psikolojik bir vakadır şeklinde demeçleri var. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?'' sorusuna, ''İnsan taşıyabildiği, göze hoş gelen, vücudunun imkan verdiği ölçüde dekolte tercih edebilir. Bu konuda benim kriterim zerafet ve konfor. Psikolojik vaka yorumu sanki biraz fazla olmuş. Yakışıyorsa, taşıyabişliyorsa, zarif duruyorsa neden tercih edilmesin ki dekolte? Meslektaşlarımın bu şekilde sert bir eleştiri ya da polemiği hak ettiklerini düşünmüyorum.'' sözleri ile yanıt veren Yonca Lodi, sahnede her ne kadar kulağa hitap eden bir iş yapsalarda aynı zamanda gözede hitap ettiklerinin altını çizdi.

YENİ AŞK SORUSUNA; ''KESTANE BALININ DİYARI ZONGULDAK'TAN SEVGİLER'' CEVABI

Kendisine Nilgün Belgün'ün ''Evlilik insan doğasına aykırı'' sözlerini hatırlatarak aşk hayatı ile ilgili sorular yönelten muhabirlere ''Nilgün Belgün'e katılıyorum. Bir daha evleneceğimi düşünmüyorum. Etrafımda çok mutlu evliliklere sahip arkadaşlarımda var yalnız bana göre olmadığını düşünüyorum evliliğin. Sevgiden öte karşılıklı saygı gerektiren bir müessese ve başarabilen herkese saygım sonsuz. İnsan yaş aldıkça bencilleşiyor. Aynı evin içinde birbirini alanına tecavüz etmeden yaşamak kolay iş değil.'' ifadeleriyle yanıt veren Lodi, ısrarla sorulan yeni bir aşk var mı sorusunu ise ''Kestane Balının diyarı Zonguldak'tan herkese sevgiler.'' sözleriyle geçiştirmeyi tercih ederek herkesi tebessüm ettirdi.

MAÇO SEVEN KADINA SAYGI DUYMAM

Röportajın sonunda kendisi için ideal erkeğin maço mu yoksa metroseksüel erkek mi olduğunu soran muhabirlere son derece net bir cevap veren başarılı sanatçı, ''Bana maço erkek demeyin. Bugün yaşadığımız bir çok şeyi bazı kadınların maço erkek sevdasına borçluyuz. Maço erkek demek benim lügatımda kaba erkek demek. Bence bu tanımı ve bu tanıma uyan herkesi hayatımızdan çıkarmamız gerek. Maço erkek seviyorum diyen hiç bir kadına saygı duymuyorum.'' ifadelerini kullandı. Son olarak Hülya Avşar'ın maço erkek sevdiğini hatırlatan muhabirlere, ''Bence Hülya böyle düşünüyorsa yanlış düşünüyor. Bu elbette benim kişisel fikrim. Eskiden maço erkek şirin ve sevimli bir şeymiş gibi söyleniyordu. Günümüzde artık bu böyle değil.'' yanıtı veren Yonca Lodi röportajın ardından sahnenin yolunu tuttu.

Meslektaşı Yonca Lodi'nin ardından basın mensupları ile bir araya gelen Serdar Ortaç, verdiği röportajda yine çok konuşulacak ifadeler kullandı.

CHLOE EVİME HACİZ KOYDU

Eski eşi Chloe Loughnan'ın evine icara gönderdiğini ve bu duruma çok içerlediğini dile getirerek başladığı röportajında olay yaratacak açıklamalar yapan Serdar Ortaç, ''2021 benim için berbat geçti. 2020 ve 2021 artık bitsin. Virüs artık tamamen hayatımızdan çıksın. Yeni yıla Kıbrıs'ta girecektik ama sanırım biraz fazla para istedik. Ücretimiz karşı tarafa biraz fazla geldi ve daha hesaplı bir gece yapmaya karar verdiler. Bizde bunun yerine Batum'a gideceğiz. 25 yıl önce Avustralya'da iki büyük konser vermiştim. O tarihten sonra ilk kez yeni yıla yurtdışında gireceğim.'' diyerek başladığı sözlerini eski eşi ile ilgili çarpıcı sözlerle sürdürdü. ''Gelişmeleri basından takip ediyorum. Geldi ama hiç görüşmedik. Eve hiç gelmedi. Diyaloğumuz yok. Evime haciz koydu daha ne diyeyim. O konuda da az bir yolumuz kaldı. Kapatıyoruz inşallah.'' diyen Serdar Ortaç, hazırlıkları uzun bir süredir devam eden ''Best Of'' albümünü Ozan Çolakoğlu'na sattığını da doğruladı.

KİM KİMİN BORCUNU SİLİYOR BU DEVİRDE?

Sosyal medyada konuşulan ''borçları silindi, affedildi ve Acun Ilıcalı Tv kanalında yaptığı yardım programlarının bir yenisinide Serdar Ortaç için yapsın'' şeklindeki mesajlara ve paylaşımlarada oldukça içerlediği dikkatlerden kaçmayan başarılı sanatçı, ''Bana gelene kadar 50 bin kişi var. Serdar'ın borçları affedildi diyorlar. Hayır. Evim vardı ipotek ettirdim. Krediyi bu şekilde kullandım. Ahmet'e, Mehmet'e ne muamele yapılıyorsa banada o yapıldı. Neymiş Serdar Ortaç'ın borçları silinmiş. Nah silinmiş. Kim kimin borcunu siliyor bu devirde. 45 milyonluk eve ipotek koydu adamlar. Bir kere Serdar'ın nesi var ki affedilecek? Ne özelliği ne ayrıcalığı var? Serdar kim ki? Siz ne iseniz bende oyum. Borcum azaldı. eşşek gibi çalışıyorum.'' sözleriyle adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

ZATEN İKİ LOKMA BİR ŞEY YİYORUM...

Tüm gelirinin borçlarına gittiğini ve kendisine sadece sadece geçinebilecek kadar bir tutar kaldığını da dile getiren Serdar Ortaç, '' Tek başıma bir adamım. Zaten iki lokma bir şey yiyorum. Ben sadece pandemide insanlardan anlayış bekledim. Bende kimsenin parası kalmaz. Borçla uyumaktan çok sıkıldım. O yüzden hepsi kapansın istiyorum. Banada iki lokma ekmek parası versinler yeter. Paraya doydum. Hepinizin hayatı boyunca bir arada göremeyeceği parayı bir günde kazandım. Ama artık doydum. Bir kuruş istemiyorum. Zaten biraz para biriktirebilirsem hepsini dağıtacağım.'' sözlerinin ardından sahnenin yolunu tuttu.

Doksanlı yıllardan bugüne hit olmuş şarkıları ile kendisini dinlemeye gelenlere müzik dolu bir gece yaşatan Serdar Ortaç, kendisine eşlik eden dansçılarıylada yaptığı sexi danslarla yaşadığı rahatsızlığa rağmen sahnedeki formunu koruduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.