Magazin 19.10.2018 02:00 Güncelleme: 19.10.2018 11:06

'Keşif'e Görkemli Gala

Yönetmenliğini, Ahmet Volkan Kocatürk'ün yaptığı, başrollerini Burak Can,İbrahim Yıldız ve Sude Zulal Güler'in paylaştığı, Yurdaer Okur, Pelin Akil ve Rüzgar Aksoy'un muhteşem performanslarıyla birbirinden tamamen farklı hayatları ve farklı sorunları olan üç gencin hikayesini anlatanKeşif Filmi, Kanyon Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen gala ile seyirciyle buluştu. 
'Keşif'e Görkemli Gala

Bilgisayar ve oyun bağımlısı üç gencin bir anda kendilerini Çanakkale savaşının ortasında bulmalarıyla gelişen filmde, izleyiciler adeta zaman makinesinin içinde yolculuk yaptılar.

Görsel efektleriyle izleyiciyi hayran bırakan sahnelerin yanı sıra genç oyuncuların performansı seyirciden büyük alkış aldı.

Savaş sahneleriyle farkını ortaya koyan film, tarzı ve kullanılan tekniklerle de Türk sinemasında bir ilk olarak görüldü.


Yapımcılığını Ayfer Özgürel'in yaptığı keşif filminin gala gecesine sanat ve iş dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.

 

Mehmet Aslantuğ

Bu bir ilk değil mi?.. Dolayısıyla kıymetli!.. Arkadaşlar güzel şeyler yapmışlar!.. Gençlik için çok lezzetli bir dramatik yapısı var. Dolayısıyla heyecan verici. Zorlukları var, dönem işi yapmanın ama çabalı, iyi niyetli, elinden geleni yapan bir film olarak gördüm.

Nergis Kumbasar

Ben çok beğendim. Bir kere çok çarpıcıydı. Bugüne kadar seyrettiğim pek çok Türk filminden daha farklıydı. Gençlere özellikle tavsiye edeceğim bir film. Hatta bence öğretmenler öğrencilerini toplu olarak bu filme getirmeli. Çok çok beğendim

Murat Serezli

Bir kere Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğine bayılırım. Bu filmde de olağanüstü bir iş çıkarmış. Bu türde olması gerekenin fazlasını yapmış. Her şey en doğru şekilde. Renk, sanat yönetimi, yönetmenlik, oyuncu yönetimi, ışık, kadrajlar, kurgu, ritm, CGI’lar. Film bu türde bence Türk sinemasının en nadide örneklerinde birisi olmuş.

İbrahim Kendirci

Çok eğlendik, çok keyif aldık, duygulandık. Ülkemizde yapılan CGI’la gurur duyduk. Herşey yolundaydı. Çok keyifli saatler geçirdik. Arkadaşlarımızı tebrik ettik. İnşallah bol gişeli olur, yolu açık olur diyoruz.

 Kerem Cem

 Tekniği çok güzeldi, yönetimi çok güzeldi, Oyuncu arkadaşlarımız zaten göz doldurdular. Gişesi bol olur inşallah. Milli duygularımızın da kabardığı çok güzel bir film olmuş.

Bülent Alkış

 

Tayanç Ayaydın

Nejat Uygur

Filmi izlemesini çok keyifli buldum. Onun dışında film hakkında söylemek istediğim şey; Burak çok önceden benim arkadaşım. Onu yalnız bırakmamak için geldim bugün. Bu filmden çok önce böyle bir filmde oynamak istediğimi ona söylemiştim. Onun heyecanını paylaşarak geldim. İyi ki de gelmişim. Çok güzel bir filmdi. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Nilay Cafer

Ben filmi çok beğendim. Özellikle bence bu yeni kuşak için çok başarılı bir film yapılmış. Arkadaşım Pelin’i desteklemek için geldim ama filme bayıldım. Özellikle, iki sahnesinde gözyaşlarımı tutamadıml. Çok başarılı ,inşallah yolu açık olur.

Tugay Mercan

Ben çok beğendim filmi. Çok güzeldi. Farklı bir film izledim. Çok etkilendim. Emeklerine sağlık herkesin. Gerçekten çok başarılıydı.

Gecede Mehmet Aslantuğ, Kerem Cem, İbrahim Kendirici, Tayanç Ayaydın, Nergis Kumbasar, Murat Serezli, Bülent Alkış, Nejat Uygur, Nilay Cafer ve Tugay Mercan oyuncu arkadaşlarını yalnız bırakmadılar.

Filmin konusu:

Birbirinden tamamen farklı hayatları ve farklı sorunları olan üç genç.. Esma, Berk ve Hasan… Keşif isimli mistik bir oyun aracılığıyla kendilerini önce zaman çarklarının içinde, ardından Çanakkale’de bulurlar. Keşfetmeleri gereken bir şeyler vardır ama ne?

Bu üç gencin tek ortak özelliği, üçünün de hayattaki sorunlardan kaçmak için bilgisayar oyunu oynamasıdır.

Ayrı ayrı oyun oynayan üç gence de Keşif ‘ten mesajlar gelmeye başlar. Keşif karşıdakinin hayatıyla ilgili de bilgiye sahip bir çeşit yapay zekadır ya da mistik bir uygulama…

“Başkasını yenen kişi güçlüdür, kendini yenen kişi kahramandır”

Filme ait web sitesi: www.kesiffilmi.com

Filmin foto galerisi: 

http://www.kesiffilmi.com/

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18