Beyaz Perde 23.10.2018 02:00 Güncelleme: 22.10.2018 22:06

Keşif'ten Çanakkale Ziyareti

Fantastik - Bilim kurgu olan  'Keşif' filminin oyuncuları, Çanakkale'de sinemaseverlerle buluştu. Gösterim öncesi soru cevap bölümünde merak edilenleri cevaplayan Yurder Okur ve genç oyuncular sonrasında Çanakkale şehitliğini ziyaret ettiler. 
Keşif'ten Çanakkale Ziyareti

Yönetmenliğini Ahmet Volkan Kocatürk’ün yaptığı, başrollerini Burak Can, İbrahim Yıldız ve Sude Zulal Güler’in paylaştığı, Yurdaer Okur, Pelin Akil ve Rüzgar Aksoy’un muhteşem performanslarıyla birbirinden tamamen farklı hayatları ve farklı sorunları olan üç gencin hikayesini anlatan Keşif filminin oyuncuları, Çanakkale 17 Alışveriş Merkezi’nde seyircilerle bir araya geldi. Büyük ilgiyle karşılanan oyuncular seyircilerle bol bol selfie çektirdi.

ŞEHİTLİĞİ UNUTMADILAR

Keşif filminin başrol oyuncuları Yurdaer Okur, Burak Can, İbrahim Yıldız ve Sude Zulal Güler Çanakkale şehitliğini ziyaret ettiler. Filmde zaman makinesiyle Çanakkale savaşında kendini bulan 3 gencin hikayesinin anlatıldığı filmin oyuncuları, tek tek tüm kabirleri ziyaret etti.

 FİLMİN KONUSU

Birbirinden tamamen farklı hayatları ve farklı sorunları olan üç genç… Esma, Berk ve Hasan…  Keşif isimli mistik bir oyun aracılığıyla kendilerini önce zaman çarklarının içinde, ardından Çanakkale’de bulurlar. Keşfetmeleri gereken bir şey vardır, ama ne? Bu üç gencin tek ortak özelliği, üçünün de hayattaki sorunlardan kaçmak için bilgisayar oyunu oynamasıdır. Ayrı ayrı oyun oynayan üç gence de  Keşif’ten mesajlar gelmeye başlar. Keşif, karşıdakinin hayatıyla ilgili de bilgiye sahip bir çeşit yapay zekadır, yada mistik bir uygulama…“Başkasını yenen kişi güçlüdür, kendini yenen kişi kahramandır.”