Magazin 23.07.2021 04:17 Güncelleme: 22.07.2021 18:31

KIBRIS BAYRAM'DA FUNDA'YLA GÜZEL!

KIBRIS BAYRAM'DA FUNDA'YLA GÜZEL!

Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar geçtiğimiz akşam Nuh'un Gemisi Hotel'de sahne aldı. Uzun süredir Kıbrıs'ta sahne almadığı kendisine hatırlatılan Arar, "Keyifli bir akşam geçirmeyi istiyoruz, heyecanlıyız. Buraya gelmeden önce 2 doz aşımızı ve PCR testlerimizi yaptırdık. Tedbirlerin hepsine uyduk. Bu yüzden gönlümüz rahat. Keyifli bir sahne geçireceğimizi düşünüyoruz." dedi. Swarovski taşlarla kaplı elbisesiyle büyük beğeni toplayan Arar, "Bu geceye ve Kıbrıs'a özel tasarlandı. Kıbrıs gibi güzel, pırıl pırıl olmak istedim." dedi. 

"HASRET GİDERECEĞİZ"

Önümüzdeki günlerde "Sık sık biletli konserlerle dinleyicilerle buluşmaya hazırlanan Arar, "Bunun şöyle bir güzelliği var: Orada, özellikle sizi dinlemek için bilet alıp gelmiş bir topluluk oluyor. İnsanlar canlı müzik dinlemeyi özledi, biz de sahnede olmayı özledik. Bu akşam da beraberce hasret gidereceğiz. İlk etapta 23 Temmuz'da Marmaris, 24 Temmuz'da da Datça konserlerimiz var. 6 Ağustos'ta Vadi İstanbul'da konserimiz olacak." dedi. 

"DİKKATLİCE BAYRAMLAŞALIM"

Bayram için mesajını dile getiren Arar, "Birbirimizi çok özledik. Herkese çok tatlı bir bayram dilerim ama yine de dikkatli olalım çünkü vaka sayıları gün geçtikçe artıyor. Dikkatlice bayramlaşıp sosyalleşelim ve konserlerde yine bir araya gelelim istiyorum." dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan güzel yorumcu, izleyenleri müziğe doyurdu.