Emlak 24.05.2018 14:30

Kiler GYO Herkesi Ev Sahibi Yapmaya Kararlı

Bankalar kredili konut satışlarını canlandırmak için faiz oranlarını peş peşe indirirken, herkesi ev sahibi yapmaya kararlı Kiler GYO da dev indirime dev kampanya ile destek oluyor. Kampanya ile 'Referans Bahçeşehir', 'Referans Güneşli', 'Referans Kartal Kordonboyu' ve 'Referans Kartal Towers' projelerinde yüzde 20 indirim yapılırken, konut satın alanlara yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma kolaylığı sağlanıyor. Vade farkı ise yüzde 0,98 olarak belirlendi.
Kiler GYO Herkesi Ev Sahibi Yapmaya Kararlı

Konut sektöründe ‘Referans’ markasıyla öncü rolü üstlenen Kiler GYO, ev sahibi olmak isteyenlerin alım gücünü rahatlatmak amacıyla bankaların kredi faizi indirim kampanyasına destek veriyor. ‘Referans Bahçeşehir’, ‘Referans Güneşli’, ‘Referans Kartal Kordonboyu’ ve ‘Referans Kartal Towers’ projelerinde müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunan Kiler GYO herkesi ev sahibi yapmaya kararlı.

Dev indirimi dev kampanya ile birleştiren Kiler GYO projelerinden yüzde 20 indirimli olarak konut sahibi olmak mümkün. Yüzde 5 peşinatla kolaylık sağlanırken vade farkı ise yüzde 0,98 indirildi.

Geçen yılın son çeyreğinden beri konut satışlarının kredi faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle hız kestiğini belirten Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil,  “Konut satın alma eğilimini etkileyen en önemli unsurlardan biri kredi faiz oranlarının yüksek olmasıydı. Tarihi kampanya ile ertelenen talep harekete geçecek ve satış rakamlarının büyük oranda artacağını düşünüyoruz. Geçen yıl 120 ve 240 ay vadeli kampanya ile satış rekoruna imza atılmıştı. Bu kampanya ile birlikte sektör tekrar hareketlenecektir” dedi.

Gürdil, “Kiler GYO olarak, bankaların sağlamış olduğu indirimi ‘Bu Sefer Bu Ev Sizin’ kampanyamızla destekleyerek projelerimizden konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 20 indirimle sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olma imkanı sağlıyoruz. Ayrıca taksitli satışlardaki  vade farkını da yüzde 0,98’e indirdik” diye konuştu.

 Fiyatlar 378 bin TL’den başlıyor…

Kiptaş arazisi üzerinde yaklaşık 26 bin metrekarelik alanda inşa edilen Referans Bahçeşehir toplam 465 konut ve 34 ticari üniteden oluşuyor. Estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken projede, 1+1 dairelerden 4,5+1’e kadar altı farklı tipte daire seçenekleri bulunuyor.

Teraslı ve bahçeli daire seçeneklerinin de yer aldığı projede, fiyatlar 378 bin TL’den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim veya yüzde 5 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,98 vade farkı ile konut sahibi olmak mümkün.

Şimdi alın hemen taşının

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli’de 2 blok şeklinde yükselen Referans Güneşli projesi metronun yanı başında konumlanıyor. Toplam 240 bağımsız bölümün yer aldığı proje 208 konut ve 32 mağazadan meydana geliyor. Projede alan büyüklükleri 57 metrekare ile 196 metrekare arasında farklılık gösteren 1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri mevcut.

Projenin sosyal donatıları arasında ise kapalı havuz, fitness center, sauna, Türk hamamı, yürüyüş parkuru, spor adası, çocuk oyun adası, hobi salonu, misafir süitleri, kent meydanı gibi alanlar bulunuyor. Ayrıca her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis edilen proje geniş peyzaj alanına da sahip.

TEM Otoyolu’na ve Basın Ekspres Yolu’na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve metro durağının yanı başında yükselen Referans Güneşli’de peşin alımlarda fiyatlar 300 bin TL’den başlıyor. Referans Güneşli, 5 yıldızlı oteller, havalimanı, iddialı alışveriş merkezleri, üniversiteler, iş ve finans merkezlerine birkaç dakika mesafede konumlanıyor.

Adalar ve deniz manzaralı…

Toplam 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alandan oluşan Referans Kartal Towers, 31 katlı ve 24 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede ayrıca 5+1’den oluşan penthouse daireler de mevcut.

Referans Kartal Towers’ın sosyal alanları arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, hobi salonları, fitness, pilates, dans salonları, koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, çim aktivite terasları, meyve korusu, yapay dere, şelale ve su oyunları yer alıyor.

Kartal sahiline yakın konumlanan Referans Kartal Towers, panoramik deniz ve adalar manzarasına hakim daireleriyle, terasta denize karşı jakuzisi ile de dikkat çekiyor. Geniş peyzaj alanına sahip projede güneşlenme alanları, özel tasarlanmış 9 metrekare ile 93 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip teras alternatifleri de bulunuyor. Projede peşin ödemelerde 20 indirimle daire fiyatları 289 bin TL’den başlıyor.

Sahile yürüme mesafesinde

Kiler GYO’nun Anadolu Yakası’nda inşa ettiği ikinci gayrimenkul projesi Referans Kartal Kordonboyu 94 daire ve 11 ticari üniteden meydana geliyor. 1+1’den 4+1’e kadar dört farklı daire seçeneğinin yer alıyor.

Sahile yürüme mesafesinde konumlanan Referans Kartal Kordonboyu adalar ve eşsiz deniz manzarasına hakim. Proje Türk hamamı, sauna, buhar odası, fitness ve aktivite alanlarının yanı sıra 500 metrekareden oluşan Zen Bahçesi modern ve keyifli yaşamın kapılarını yatırımcılarına aralıyor. Projede dairelerin peşin fiyatları ise 356 bin TL den başlıyor. 

Kiler GYO projelerinden 60 aya kadar vade farksız konut sahibi olma fırsatı da sunuluyor. Ayrıca yüzde 5 peşinatla, daire bedelinin yüzde 50’sine kadar 120 ay 0,54 vade farkı uygulanıyor.