Güncel - Yaşam 25.04.2016 19:57

Kilis için tedbirler alınacak

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Kilis'e yönelik roket saldırılarına dair "İlave askeri tedbirler alınacak. Saldırılarda zarara uğrayanların zararlarının giderilmesi için karar alınmıştır." dedi. YENİBİRLİK - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet…
Kilis için tedbirler alınacak

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Kilis'e yönelik roket saldırılarına dair "İlave askeri tedbirler alınacak. Saldırılarda zarara uğrayanların zararlarının giderilmesi için karar alınmıştır." dedi.

YENİBİRLİK - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısına verilen arada yaptığı açıklamada, Kilis'e yönelik roket saldırılarıyla ilgili, "İlave askeri tedbirler alınacak. Ekonomik destekler kapsamında, saldırılar sırasında zarara uğrayan esnaf ve sanatkarlar ile tüccarların zararlarının giderilmesi. Bu çerçevede evi, dükkanı yıkılanların bu anlamda tazmin edilmesi, Kilis ilimizde kamu yararına çalışma kapsamında istihdam edilenlerin, istihdam sürelerinin mevcutlarda 9 aya çıkartılması ve valiliğin istediği oranda yeni ilave istihdamların sağlanması için karar alınmıştır." ifadelerini kullandı.