Magazin 23.08.2019 00:30 Güncelleme: 23.08.2019 08:25

'KİMSE BİLMEZ' İKİLİSİNDEN EFSANE DÜET

Atv'nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı fenomen dizisi Kimse Bilmez'in başrol oyuncularından Keremcem ve Burak Serdar Şanal birlikte düet yaptı. Keremcem,  'AKUSTİKaravan' adıyla YouTube kanalından yaptığı paylaşımda, Burak Serdar Şanal ile 'Gesi Bağları' isimli türküyü seslendirdi. 
'KİMSE BİLMEZ' İKİLİSİNDEN EFSANE DÜET

SET ARALARINDA AKUSTİK KARAVAN

 ‘Kimse Bilmez’ dizisinindeki rolünü başarıyla yürüten Keremcem, bir yandan da müzik kariyerine devam ediyor. Fırsat buldukça, dinlenme karavanında şarkı söyleyerek YouTube kanalında paylaşan ünlü oyuncu,  bu kez rol arkadaşı Burak Serdar Şanal’ın hiç bilinmeyen bir yeteneğini takipçileriyle paylaştı. Beraber kamera karşısına geçen Keremcem ve Burak Serdar Şanal, herkesin kalbinde taht kuran ‘Gesi Bağları’ isimli türküyü seslendirdi. Keremcem, bir yandan şarkıya eşlik ederken bir yandan da akustik gitar çaldı. 

KISA SÜREDE BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ

Birlikte ‘Gesi Bağları’ isimli türküyü seslendiren ikiliyi kısa sürede binlerce kişi izledi. Ünlü oyuncu Keremcem, vide paylaşımının altına; “Herkese merhaba! Kimse Bilmez dizi setinde Burak Serdar Şanal nam-ı diğer Pilot ile birlikte Gesi Bağları türküsünü sizler için seslendireceğiz. Akustik Karavan konseptinde hazırladığımız bu videoyu izledikten sonra bize yorum yapmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın.” Notunu düştü.

USTA OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera hız kesmeden devam ediyor. Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut’un üstlendiği, başrollerini; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Ahmet Mekin ve Asya Taşkın gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.