Magazin 19.10.2019 00:30

'KİMSE BİLMEZ' OYUNCULARINDAN MEHMETÇİĞE DESTEK!

Türkiye'nin 'Barış Pınarı Harekatı'na bir destek de atv'nin Baba Yapım imzalı dizisi 'Kimse Bilmez' oyuncularından geldi.
'KİMSE BİLMEZ' OYUNCULARINDAN MEHMETÇİĞE DESTEK!

 ‘Barış Pınarı Harekatı’na katılan kahraman mehmetçiklerimize destek ve moral vermek isteyen oyuncular, Türk bayrağı altında toplanarak asker selamı verdi.

MEHMETÇİĞE TAM DESTEK

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan ‘Barış Pınarı Harekatı’na bir destek de ‘Kimse Bilmez’ dizisinin başarılı oyuncularından geldi. Kahraman mehmetçiğimize moral olması için asker selamı yapan ünlü oyuncular, Türk bayrağı altında çektirdikleri fotoğrafla da desteklerini bildirdiler.

 TÜM OYUNCULAR BİR ARADA

 Türk bayrağı altında toplanan; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal, Hakan Altıner, Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Onur Dikmen, Ferdi Kurtuldu, Selda Özbek, Yiğit Koçak ve Özlem Başkaya asker selamı vererek askerimizin yanında olduklarını belirtti. Aynı zamanda dizinin yönetmenlerinden U. Hakan Eren, oyuncularla çekildiği fotoğrafın altına; “Saygı ve sevgilerimizle..” notunu düşerek kendi sosyal medya hesabından paylaştı.