Spor 19.09.2018 15:14

Kırmızı Ejderhalar'dan İmza Şov

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin yeni takımlarından Bahçeşehir Koleji, yeni sezon kadrosunu tanıttı.
Kırmızı Ejderhalar'dan İmza Şov

Kurulduğu ilk yılında, Türkiye Basketbol Ligi’nde yakaladığı Federasyon Kupası Şampiyonluğu ve Türkiye Basketbol Ligi Playoff final oynama başarısından sonra Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, yeni başarılara imza atmanın peşinde.

Yeni transferleri ve Türkiye Basketbol Ligi’nden devam ettiği oyuncularını tanıttığı imza töreninde konuşma yapan Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Kulüp Başkanı Ömer Yücel; “Kulübümüzün hedefleri öncelikle ligde uzun yıllar kalıcı olmak. Bunun içinde  bugün karşınızda duran 12 değerli sporcuyu ailemize kattık. Ailemize diyorum çünkü biz büyük bir aileyiz ve iddialıyız, bunu parkede göstereceğiz. Görüldüğü üzere çok iyi transferler yaptık. Tam bir aile olduk. Takım ruhu ve arkadaşlık en üst seviyede. Hocamız, teknik ekip, sporcular ve idareciler olarak kenetlendik.

Rakiplerimizi tanıyoruz bunun içinde iyi çalışıyoruz. Birçok hazırlık maçı oynadık. Kendimize güveniyor ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Spor basınına ihtiyacımız var, sizlerle birlikte hem takımımızı, hem ülke basketbolunu daha ileri götürmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Törende konuşan Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel; “Bahçeşehir Kolejinde eğitim felsefemiz, kaliteli eğitimi Türkiye’nin her yerindeki çocuklara ulaştırmak üzerine kurulu. Geleceğe yön verecek gençler yetiştiriyoruz ve bunu yaparken bilim, sanat ve sporun ayrılmaz bir bütün olduğunu biliyoruz. Basketbol takımı kurarken de öncelikle bu felsefeyi temel alarak yola çıktık. Basketbol takımımızı, basketbolu ve sporu sevdirmek, gençlerimizde fairplay ruhunu yerleştirmek amacıyla kuruldu. Okul–Spor Kulübü iş birliği çatısı altında binlerce genci profesyonel spor hayatı ile buluşturmayı planlıyoruz.” dedi.

Tören, sporcuların 2018-2019 sezonu takım sözleşmelerini imzalamalarıyla son buldu. Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü’nün yeni sezon transferlerinden dikkat çeken isimler ise BK Uniks’ten Quino Colom, Virtus Bologna’dan Marcus Slaughter, Lokomotiv Kuban’dan Chris Babb, Galatasaray’dan Emir Preldzic, Banvit Spor Kulübü’nden Andy Rautins ve Can Altıntığ, Afyon Belediye’den Hadi Özdemir ve Alper Özcan. D.J. White, Yiğitcan Turna, Hakan Yapar, Fatih Cantitiz ise, Red Dragons'ın geçen sezondan devam eden oyuncuları olarak dikkat çekiyor.