Magazin 02.02.2018 11:51

KIRMIZI HALIDA RAISA & VANESSA RÜZGARI…

Tüm dünyanın nefesini tutarak izlediği Amerikan müzik endüstrisinin en önemli gecesi Grammy Müzik Ödülleri'ne Raisa&Vanessa, damgasını vurdu.
KIRMIZI HALIDA RAISA & VANESSA RÜZGARI…

ŞAFAK GÜVEN

108 farklı kategorinin yanı sıra 30 farklı müzik türünün değerlendirildiği gecede, Grammy ödülüne layık görülen Little Big Town grubu üyesi Kimberly Schlapman, Victoria Secret’ın en beğenilen modellerinden Shanina Shaik ve ünlü şarkıcı Lennon Stella Raisa&Vanessa imzalı tasarımlar tercih etti.

 Raisa & Vanessa’nın 2017 yılından beri süren yurt dışı yolculuğunda giydirdiği onlarca Hollywood ismi arasına bu hafta Grammy Müzik Ödülleri davetlilerinden; Grammy ödülüne layık görülen Little Big Town grubu üyesi Kimberly Schlapman, Victoria Secret’ın en beğenilen modellerinden Shanina Shaik ve ünlü şarkıcı Lennon Stella da eklendi.

 Gecede ödüle layık görülen, Amerika’nın başarılı müzik grubu Little Big Town üyesi Kimberly Schlapman’ ın Grammy Müzik Ödülleri’nde giymeyi tercih ettiği pembe tonlarındaki, boncuk işlemeli tasarım, Raisa&Vanessa’nın 24 Eylül 2017’de gerçekleşen , özel bir defileyle tanıttığı İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonuna ait. Aynı koleksiyondan siyah ve mavi tonlardan oluşan, püskül detaylarının hareket kazandırdığı, transparan detaylı bir takımı tercih eden Victoria Secret modeli Shanina Shaik, şık tarzıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden oldu.

 Kırmızı halıda şıklık yarışında öne çıkan isimler arasında bulunan Lennon Stella da Raisa&Vanessa’nın İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonundan taş baskı püsküllü bir tulumu tercih etti. Sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de tüm dünyada büyük beğeni kazanan Stella, kırmızı halının en beğenilen isimlerinden oldu.

 Raisa & Vanessa, Türkiye’’nin yanı sıra Los Angeles, Paris ve New York ülkelerinde de moda severlerle buluşmaya devam edecek.