Tokat 27.10.2020 03:00

Kitap kardeşliği başlıyor

Tokat Belediyesi Yeşilırmak Bilgi Evi tarafından Kitap Kardeşliği Projesi'ne imza attı. 
Kitap kardeşliği başlıyor

Tokat’taki 7-14 yaş arası çocukların kitaplar üzerinde gönül bağı kurabilmelerini sağlamak, çocukların okuma oranlarını artırmak amacıyla Yeşilırmak Bilgi Evi tarafından Kitap Kardeşliği Projesi başlatıldı.

Tüm çocuklarımızı bekliyoruz

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu proje hakkında bilgi vererek, tüm çocukları Bilgi Evi’ne beklediklerini belirterek şunları söyledi:

 “7-14 yaş arası çocuklarımıza hitap eden bu proje ile kardeşlik duygularını pekiştirmek, kitaplarla gönül bağı kurmalarını amaç edindik. Çocuklarımız hem Bilgi Evi kütüphanemizden özenle seçilen kitaplara rahatça ulaşabilecekler hem de kendi evlerindeki kitapları birbirleriyle paylaşarak, paylaşım duygusunu geliştirecekler.

14 gün içinde teslim edecekler

Çocuklarımız Bilgi Evi kütüphanesinden ödünç almış oldukları kitapları 14 gün süre içerisinde teslim ederek ‘’kitap analiz formunu’’ dolduracaklar ve bu analizler eğitim danışmanlarımız tarafından kontrol edilerek onaylanacaktır. Amacımız; geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sahip çıkmak onları hayata hazırlamaktır. Projede emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder, tüm çocuklarımızı bu güzel projeden istifade etmeleri için Bilgi Evimize bekleriz.