Güncel - Yaşam 11.05.2020 17:23

Klasikleşen Marmara Kolonyası İle Bayramı Kutlayın

Türkiye'de 50 yıldır kolonya üreten Senso Kozmetik, bu bayram da sevdiklerine hijyen ve sağlıklı bir hediye vermek isteyenlere 80° alkol içeriğine sahip, yılların vazgeçilmezi, klasikleşen Marmara Limon Çiçeği Kolonyası'nı sunuyor.
Klasikleşen Marmara Kolonyası İle Bayramı Kutlayın

Son dönemde tüm dünyada yaşanan salgınla birlikte virüs ve bakterilere karşı dezenfeksiyon özelliğiyle de ön plana çıkan kolonya, sevdikleriniz için en iyi Bayram hediyesi olacaktır. Geleneksel limon kokusu ile her zaman bayramın müjdecisi olan 80° alkol içeriğine sahip Marmara Limon Çiçeği Kolonyası, sevdikleriniz için hijyen ve ferahlığı bir araya getiriyor.

Limonun vazgeçilmez ferahlığı ve limon çiçeğinin yeşil tazeliğini dünden bugüne müjdeleyen tohumcuklar Marmara Limon Çiçeği Kolonyası’nda yeni nesillerle buluşuyor. İçeriğindeki alkol oranıyla da hijyene katkı sağlayan Marmara Kolonyası, dökme ve sprey ambalajlarında doğanın sunduğu limon aromasını, sağlıklı alkol oranı ile ruhunuzda hissettiriyor.

Marmara Limon Çiçeği Kolonyası; Türkiye genelinde seçkin eczanelerde, marketlerde, zincir kozmetik mağazalarında ve online satış portallarında 400 ml, 265 ml, 200 ml dökme plastik şişe, 500 ml, 250 ml dökme cam şişe, 170 ml sprey, 50 ml çanta boyu olarak satışa sunuluyor.