Magazin 30.01.2020 00:30

KLİBİ İLK AJDA PEKKAN VE SELDA BAĞCAN'A İZLETTİM

Daha önce Ferdi Özbeğen ve Tanju Okan şarkılarıyla müzikseverlerin karşısına çıkan ve geçtiğimiz günlerde Selda Bağcan'la özdeşleşen bir albüm yapmasıyla gündemden düşmeyen Cenk Eren, İstMarina Alışveriş Merkezi'nde Hop Dedik Ayhan'ın konuğu oldu.
KLİBİ İLK AJDA PEKKAN VE SELDA BAĞCAN'A İZLETTİM

 Yeni albümünden eserler okuyan Cenk Eren, radyocu Hop Dedik Ayhan'ın sorularını da yanıtladı.

Albümün içeriğini anlatan Eren," Selda ile çok eski dostuz. Bir gün Kıbrıs'ta Selda ile konuşuyorduk, 'Senin şarkılarını albüm yapabilirim'dedim,'İyi olur' dedi O da öyle başladık ve çok güzel bir albüm oldu. Güzel tepkiler aldık. Yaklaşık 50-60 şarkı arasından seçtik eserleri. Albümümün ilk klibini de Ajda ve Selda'yı aradım hep birlikte buluştuk onlara izlettim. Onlardan onay alınca da gönül rahatlığı ile paylaştım." dedi.

Elazığ'da yaşanan deprem ile ilgili de konuşan Cenk Eren," Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun. Çok üzücü bir olay ben çok etkilendim. Ama şunuda bilmeliyiz ki depremle yaşamayı öğrenmeliyiz. Hep aynı şeyi söylüyoruz deprem öldürmüyor. Binalar öldürüyor. Hep birlikte el ele olup dişimizden tırnağımızdan arttırıp binalarımızı sağlamlaştırmalıyız" ifadelerinde bulundu.

Mütevazi ve samimi hareketleyile de dikkat çeken Cenk Eren,hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.