Spor 22.04.2019 16:33

Koç Rams'in Rakibi Panthers'tan Transfer Hamlesi

Koç Rams'in Avrupa'daki rakiplerinden Wroclaw Panthers, Amerikan-Alman savunmacı Benji Barnes'ı kadrosuna kattı.
Koç Rams'in Rakibi Panthers'tan Transfer Hamlesi

Bertan ERMAN

CEFL (Orta Avrupa Futbol Ligi) Championship Douğ Grubu'nda yer alan temsilcimiz Koç Rams'in rakiplerinden Wroclaw Panthers, Schwäbisch Hall Unicorns'tan defansif back Benji Barnes'ı kadrosuna kattı. Kariyerinde daha önce Franken Knights, Bielefeld Bulldogs ve Frankfurt Galaxy'de de oynayan Barnes, geçen sezon Unicorns ile German Bowl'da şampiyonluk yaşadı. Barnes, Unicorns ile çıktığı 7 maçta 6 tackle ve 2 interception yaptı. Hücumda da oyun kurucu pozisyonunda oynayabilen defansif back, 27 Nisan Cumartesi günü, İstanbul'da oynanacak Koç Rams maçının kadrosunda yer alacak.

Transferi hakkında açıklamalarda bulunan Benji Barnes, "Wroclaw'ın ilk hedefi şampiyonluk. Ben de bunun için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Avrupa'nın en iyi savunmacılarından biri olduğumu göstermek istiyorum. Bunu ilk olarak cumartesi günü kanıtlayacağım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Koç Rams - Wroclaw Panthers maçı, iki takım için de büyük bir önem arz ediyor. Zira, bu maçı kaybeden takım, Avrupa defterini erken kapatmak zorunda kalacak.