Magazin 21.04.2019 00:30 Güncelleme: 21.04.2019 09:02

Konser Sessizliğini Jolly Joker'de bozdu

Son olarak 'Alice' müzikaline söz ve müzik yazan ve uzun süredir konser vermeyen Türk müziğinin renkli ismi Nil Karaibrahimgil önceki gece Jolly Joker İstmarina Kartal'da sahne aldı.
Konser Sessizliğini Jolly Joker'de bozdu

Programına "Burası İstanbul" parçasıyla ile başlayan güzel şarkıcı, geçmişten günümüze hafızalara kazınmış bir çok şarkısını sevenleri için söyledi. Giydiği pembe mini elbisesi ve dizlerindeki kurdelayı andıran aksesuarları ile güzelliğini özgür kız imajı ile pekiştiren Karaibrahimgil, sahnedeki cesur dansları ve enerjisiyle hayranlarına doyumsuz bir gece yaşattı. Sempatik şarkıcı, "Evlenmek Gerek" şarkısını söylediği esnada dinleyicilere seslenerek "Gerçekten içinizden bir şeyler yapmak gerekiyorsa yapın. Yolunuzu çizmek için illa birilerini, bir şeyleri beklemenize gerek yok." diyerek sevenlerine öğüt verdi.

Konserinin ikinci bölümüne hareketli şarkılarıyla hızlı bir giriş yapan güzel şarkıcı, yaklaşık iki saat boyunca kaldığı sahnede performansıyla müzikseverlerden büyük alkış aldı. Karaibrahimgil "Peri" şarkısıyla programını noktaladı.