Magazin 17.03.2019 00:18

Koray Avcı Coşturdu

Başarılı sanatçı Koray Avcı Jolly Joker Vadistanbul'da muhteşem bir konser verdi.
Koray Avcı Coşturdu

Performansına Aldırma Gönül şarkısı ile başlayan Avcı; Zeki Müren, Ahmet Kaya, Müslüm Gürses, Barış Manço, Cem Karaca, Aşık Veysel, Aşık Mahzuni Şerif, Neşet Ertaş, Kazım Koyuncu ve Pir Sultan Abdal'ı ölümsüz eserlerinin introları eşliğinde anarak gecenin startını da vermiş oldu.

ANNEM BENİ BENİM ŞİİRLERİMLE VURUYOR

Şarkı aralarında dinleyicileri ile sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Koray Avcı, ''Çocukluğumdan beri şiir yazıyorum. Çok susturdular beni. Annem kızardı, bende gizli gizli yazardım. Şimdi annem bütün şiirlerimi ezbere biliyor. Beni benim şiirlerimle vuruyor.'' sözleri ile annesine sahnesinden selam gönderdi.

EVLENİRSEM DAMATLIK YERİNE ŞÖVALYE KIYAFETİ GİYERİM...

Henüz yirmi dokuz yaşında olduğunu ve evliliği düşünmediğini de dile getiren başarılı sanatçı; ''Evlilik bana göre değil. En azından şimdilik. Bir kadına ömrünüzü verebilmeniz için sadece ona ait olmanız lazım. Elbette bir gün yuva kuracağız ama daha gezip görülecek, konserler verilecek çok yer var. Zaten bir gün evlenirsem herhalde damatlık yerine şövalye kıyafeti filan giyerim. Sağım solum belli olmaz benim.'' sözleriyle de misafirlerini tebessüm ettirdi. ''Dünyada en güzel ve en özel duygu bir kadına ait olmak olsa gerek'' diyerek sözlerini tamamlayan Koray Avcı daha sonra ''Aşk Sana Benzer'' şarkısını seslendirdi.

ZENGİN BİR AİLENİN ÇOCUĞUYUM AMA ASLA SIRTIMI KİMSEYE YASLAMADIM

Konserinin sonlarına doğru ritmi arttırarak Jolly Joker Vadistanbul'u coşturan Koray Avcı, ''Bakın size son bir hikaye daha anlatayım. Ünlü olmadan önce Ankara'da sokakta müzik yaparken beni sürekli takip eden, dinlemeye gelen bir kadın vardı. Vakti zamanın birinde bana albüm yapmayı teklif etti. Bense o günlerde bu teklifi kibarca reddederek şarkı söylemeyi tercih ettim. Çünkü ben şarkı söylemek istiyordum, ünlü olmak değil. Bugün de aynı noktadayım aslında. Aslına bakarsanız zengin bir ailenin çocuğuyum. Ama hayatım boyunca sırtımı kimseye yaslamadım. Ne yaparsam kendi kendime yapayım istiyorum. Emek harcamayı seviyorum.'' diyerek etkinlik alanında büyük bir alkış tufanı kopardı.

Öte yandan sahnesinde Neşet Ertaş ve Aşık Mahzuni Şerif ekolünün günümüzdeki temsilcileri arasında gösterilen genç şarkıcı Özgür Can Çoban'ı da ağırlayan Koray Avcı, genç müzisyenle birde düete imza attı.

İki saat süren programını yine alkışlar eşliğinde noktalayan Koray Avcı, performansının yanı sıra samimiyetiyle de dinleyicilerinden tam not almayı başardı.