Magazin 18.05.2019 00:30

Koray Avcı Yavru Vatanı Salladı

Bu yıl yirmi dördüncüsü düzenlenen DAÜ Bahar Festivali'nde Koray Avcı rüzgarı esti.
Koray Avcı Yavru Vatanı Salladı

DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu'nda gerçekleştirilen etkinliğe binlerce kişi akın ederken gecenin en büyük sürprizi ise Özel Olimpiyatlar Türkiye Basketbol Takımı oldu. Başarılı sanatçının daveti ile sahneye çıkan olimpik sporcular Koray Avcı ile bol bol selfie çektirerek duygu dolu bir kucaklaşmaya imza attı.

 ''Engelliler Haftası'nı geride bıraktık ve bir kez daha gördük ki; asıl engel zihinlerde. Kardeşlerimizin her biri aslan parçası. Ay yıldızlı bayrağımızı göndere çekmek için alın teri akıtıyorlar. Huzurlarınızda onların önünde saygıyla eğiliyorum. Hepiniz adına onları sarılıyorum'' sözleri ile milli sporculara sarılan Koray Avcı, daha sonra konserine kaldığı terden devam etti.

Yaklaşık bir buçuk saat süren konserini yoğun istek üzerine yarım saat daha uzatan Avcı, ''Bazı sahneler vardır inmez istemeyiz. Saatlerce şarkı söylesek sıkılmayız, yorulmayız. İşte bu sahne de o sahnelerden biri oldu. Ama biraz daha kalırsam sanırım uçağı kaçıracağız. Ekibim beni uyarıyor. Burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah ine görüşeceğiz.'' ifadelerinin ardından ''Yaz Gazeteci'' şarkısına yaptığı bisle programını noktaladı. 

Öte yandan konser sonunda Özel Olimpiyatlar Basketbol Milli Takım sporcularını kulisinde de ağırlayan Koray Avcı, genç sporcularla uzun uzun sohbet etti.