Kültür Sanat 17.10.2021 08:06

Koray Candemir'in Yeni Şarkısı "Yine"'nin Klibi Yayınlandı

90'larda Kargo ile başladığı yolculuktan beri Türk rock müziğinin en ikonik seslerinden biri haline gelen Koray Candemir'in yeni şarkısı Yine, 15 Ekim 2021 tarihinde The state51 Conspiracy ve GRGDN Müzik etiketiyle yayınlandı.
Koray Candemir'in Yeni Şarkısı "Yine"'nin Klibi Yayınlandı

‘Şairin Elinde’, ‘Renklerin İçinde’, ‘Nefesini Tut’,‘Yıdızların Altında’ gibi her biri hit olmuş şarkıların etkileyici sesi Koray Candemir, uzun süren sessizliğini 2020 yılında çıkan “İhtimaller” ile bozdu. “İhtimaller” ile başlayan bu geri dönüş yerini daha ritmik, pop ve synth ögeleri de içeren bir şarkı olan “Kimileri”ne bıraktı. Candemir, kendisinden duymaya alışık olduğumuz Rock sound’una yakın yeni şarkısı Yine’yi 15 Ekim 2021’de dinleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Söz ve müziği Koray Candemir'e ait olan Yine'nin Berk Dalyanoğlu imzası taşıyan video klibine, Cansu Bolkan Coşkun'un çizgi dünyası eşlik ediyor.

Düzenleme:Serkan Çeliköz,Cem Şahin Bas:Cemre Kabaş Gitar:Cem Şahin Synt:Serkan Çeliköz Davul:Burak Gürpınar Kayıt:Cem Şahin St,Pür St Mix:Tarkan Gözübüyük Mastering:Güven Ersoysal

25 yıllık kariyerinde ikisi solo olmak üzere toplam dokuz stüdyo albümüne imza atan Koray Candemir; The state51 Conspiracy ve GRGDN ortak yapımı olan yeni albümünü 2022’de dinleyiciyle buluşturmayı hedefliyor.