Magazin 18.09.2019 00:30 Güncelleme: 17.09.2019 18:51

Korhan Herduran, Michael Knight  Oldu!

Başarılı oyuncu Korhan Herduran, başrollerini Büşra Pekin ve Alper Kul ile birlikte paylaştığı komedi filmi 'Fırıncının Karısı' ile 27 Eylül'de seyirciyle buluşuyor. 
Korhan Herduran, Michael Knight   Oldu!

Yerli Michael Knight

Yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı, senaryosunu Murat Taşkent’in kaleme aldığı 'Fırıncının Karısı' filminde Korhan Herduran, sürprizlerle dolu oduncu Ramazan karakterine hayat veriyor. Korhan Herduran’ın canlandırdığı Ramazan karakteri, 80’li yıllara damgasını vuran Kara Şimşek dizisinin efsane karakteri Michael Knight’a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.  Aslan yelesi saçları, deri ceketi ve kolundan çıkarmadığı dijital saatinin yanı sıra, sahip olduğu eski model arabasıyla ablası Ferdane’ye yardımcı olmaya çalışan Ramazan, saf olduğu kadar tatlı su kurnazıdır. Ablasına yardım etmeye çalışırken çocukluk aşkı Hacer’le karşılaşan Ramazan, bu karşılaşma sonrasında Hacer’i takıntı haline getirir. Hacer’e öylesine tutulur ki çoğu zama ablasına destek olmak yerine onu çileden çıkarır. Buna rağmen iyi niyeti ve şansının da yardımıyla hep dört ayak üzerine düşer.

 27 Eylül'de Vizyonda

 Yapımcılığını Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fındık'ın gerçekleştirdiği, yapımını ‘Two Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar ve Seda Türkmen’in paylaştığı ‘Fırıncının Karısı’ 27 Eylül’de Türkiye ile aynı zamanda Avrupa ülkeleri ve Azerbaycan'da sinemalarda...

 

Oyuncular: Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar, Seda Türkmen, Beyti Engin, Ayça Koptur

Yapım: Two Yapım

Yapımcı: Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fındık

Yönetmen: Murat Onbul

Senaryo: Murat Taşkent

Müzik: Barış Aryay

Tür:Komedi

Yapım Ülke: Türkiye

Yapım Yılı: 2019

Vizyon Tarihi: 27 Eylül 2019