Magazin 21.01.2022 04:28 Güncelleme: 21.01.2022 08:59

KÖTÜ SESLERİN KIYMET GÖRMESİ CAN SIKICI...

Pop Müziğin sevilen ismi Özgün hafta içi her gün Süper FM'de Türkiye'nin en bulaşıcı en şen kahkahası Duygu Atakan'ın, Duygu'yla Radyodayız programına bu hafta konuk.
KÖTÜ SESLERİN KIYMET GÖRMESİ CAN SIKICI...

Süper Fm ‘de Duygu Atakan’ın, Duygu’yla Radyodayız programında müzik camiasına dair çarpıcı açıklamalar yapan Özgün, 'Bir kesim var anlamaktan çok popüler olanı takip ediyor.  Karşına çıkanı ona sunulanı dinliyor. Popüler olduysa bu iyidir diyor. Sevgilisi reklamına, youtube listesine bastırıyor parayı ve şarkı veya şarkıcı popüler oluyor. O zamanda insanlar şarkı tuttu zannediyor. Bu arada iyi şarkılar kaynıyor. dedi. 

Özgün, 'Herkes şarkı söylemek istiyor...Ama artık insanlar farklı sesler dinlemek istiyor, dikkat çekiyor aynı sesler sıkıldı insanlar. Kötüler olmazsa iyiler anlaşılmaz. Gerçi iyilerin kıymeti bilinmiyor. Kötülerin kıymetli görülmesi biraz can sıkıcı oluyor' diye konuştu.

12'de sonra müziğin kısılması can sıkıcı diyen Özgün, 'Gece 12 de sahnelerin bitmesi kötü. Eğlence kültürü 12' den sonradır. 7-8 yemek ağız ağıza yemek yeniyor o daha tehlikeli. Saat 12 sonrası şarkı okunmaması çok saçma. Zaten omicrona yakalanmayacak kimse kalmayacak. Bu gidişle toptan sektör bitebilir. Sahne fiyatları Türkiye'de her zaman öncelikli olarak düşer. En çok etkilenen müzik sektörüdür. Temel barınma yeme içme de büyük değişim var. ' dedi.